Dnevna doza poruka roditelja hit na internetu

Piše
Domagoj Vušak

Jun 10, 2015

Vjerujemo da ste dosad već svi vidjeli Facebook stranicu “Dnevna doza poruka roditelja”, budući da su nas roditeljske poruke dobro nasmijale, odlučili smo potražiti osnivača te stranice.

Facebook stranica “Dnevna doza poruka roditelja” u samo dva tjedna skupila je više od 70 tisuća “lajkova” i postala jedna od najpopularnijih stranica na društvenim mrežama. Radi se, naime, o stranici na kojoj se objavljuju zanimljivi razgovori između roditelja i njihove djece, a neki od njih zaista su urnebesni. Odlučili smo provjeriti tko je domišljata ekipa iza cijelog projekta, a otkriće nas je doista iznenadio.

Iza cijelog projekta stoji 20-ogodišnji student Ekonomije iz Osijeka koji je želio ostati anoniman, ali je vrlo spremno odgovorio na sva pitanja koja smo mu postavili.

Ideja mi je sinula zbog mog oca koji mi je uvijek slao takve smiješne poruke. U našem društu bilo je još par roditelja koji su mojim prijateljima slali smiješne poruke. Jednostavno sam popratio trend i napravio Facebook stranicu – rekao nam je tvorac stranice.

Lea još uvijek čeka svoju čestitku…

Posted by Dnevna doza poruka roditelja on 4. lipanj 2015

Stranica je otvorena prije dva tjedna, kada je objavljen i prvi post i dosad je skupila više od 70 tisuća “lajkova” i postala jedna od najpopularnijih stranica na društvenim mrežama.

Dnevno dobijemo preko 100 poruka pa sam angažirao prijatelja da mi pomogne. Nekad je teško sve pratiti, ali pregledamo sve poruke naših fanova i svaki dan objavimo nekoliko najboljih.

Ovo mu je, kaže, prva stranica koju je napravio, a njegov rad prepoznali su neki najveći hrvatski portali koji su prenijeli priču o stranici.

Za kraj, tvorac stranice “Dnevna doza poruka roditelja” odlučio je pozdraviti svog oca koji je, kaže, glavni krivac za nastajanje stranice.

Pozdravljam svoju obitelj, a posebno mog oca jer bez njega mi ne bi sinula ova ideja.

Većina nas je dobila barem jednom ovu zadnju poruku.

Posted by Dnevna doza poruka roditelja on 4. lipanj 2015

Otjerano jadno dijete u dom zbog jedinice.

Posted by Dnevna doza poruka roditelja on 5. lipanj 2015

Svi smo barem jednom bili u ovoj situaciji 😀

Posted by Dnevna doza poruka roditelja on 6. lipanj 2015

Nije ni ćale lud…

Posted by Dnevna doza poruka roditelja on 6. lipanj 2015

Mama zna kad je sin pijan, samo džentlmenski!

Posted by Dnevna doza poruka roditelja on 7. lipanj 2015

Mozete lagano al nemojte zesce 😀

A photo posted by @dnevnadozaporukaroditelja on

Humoristicni tajo

A photo posted by @dnevnadozaporukaroditelja on

Komentari