Dobrodošli na web shop kravata.hr

Piše
Sponzorirani članak

Jul 16, 2017

Ljubitelj ste kravate, izvornog hrvatskog proizvoda? Posjetite web trgovinu kravata.hr i pronađite svoju omiljenu “vrpcu”.

Kravata je dekorativni odjevni predmet oblika vrpce, koji se nosi oko vrata provučen ispod ovratnika košulje, izrađen od svile ili nekog drugog platna. Kravata, smatra se izvornim Hrvatskim  proizvodom, raširila se Europe u 17. stoljeću posredstvom hrvatskih vojnika u tridesetogodišnjem ratu, na kojima je postala prepoznatljiv modni detalj. Među prvima su je prihvatili Francuzi, pa u njihov jezik dolazi pod nazivom cravate, a kasnije i u druge europske jezike pod sličnim nazivima.

KRAVATA.HR  je internet trgovina zagrebačke tvrtke Unitrg d.o.o. prilagođena modernom načinu života koja kupcima nudi garantiramo vrhunsku uslugu, sigurnu internet kupnju s dostavom na području cijele Hrvatske. Webshop KRAVATA.HR zbog svojih kvalitetnih proizvoda i odlične ocjene u poslovanju uvrštena je na ZLATNU LISTU.

U udobnosti vlastitog doma ostvarite jednostavan odabir i kupnju kravate po vašem ukusu. Veliki izbor i široka paleta kravata sigurno će zadovoljiti vaše potrebe.

Prije kupovine, za svaki proizvod u ovoj internet trgovini možete dobiti sve potrebite informacije o karakteristikama i izgledu kravata koje su u ponudi.

ISPORUKA I DOSTAVA

Mogućnost dostave odnosi se na područje RH.

  • Cijena dostave se obračunava prema težini pošiljke
  • Za dostavu na otoke te za pošiljke iznad 500 kg posebno sastavljamo cijenu dostave o čemu ćete biti obaviješteni nakon Vaše narudžbe
  • Proizvodi se mogu dostaviti i na neku drugu adresu po Vašem nalogu (Vaše skladište, trgovina, izdvojeni pogon, Vama dragoj osobi na poklon)

Proizvodi Vam se mogu isporučiti na nekoliko načina:

  1. Dostavom na adresu Vaše tvrtke ili na kućnu adresu
  2. Osobnim preuzimanjem na skladištu (8-16 h radnim danom)
  3. Preuzimanjem od strane Vašeg ovlaštenog prijevoznika

Potvrdu i rok isporuke dobit ćete odmah nakon primitka ponude i primljene uplate odnosno njene autorizacije, a rok isporuke nakon potvrde o primljenoj uplati je do 10 radnih dana.

Više informacija možete pronaći ovdje.

Komentari