Đurologija u Lisinskom

Piše
Kristina Jelić

Jan 09, 2016

Najgledanija predstava u regiji Đurologija, Branka Đurića – Đure imat će ekskluzivnu izvedbu 1. veljače u Velikoj dvorani Vatroslava Lisinskog.

Završnica turneje bit će prve veljače u velikoj koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog na kojoj će se Đuri po prvi puta u predstavi pridružiti i posebni gosti – Luka Bulić i Saša Lošić Loša.

Autorski hit Branka ĐurićaĐure Đurologija, trenutno je najgledanija predstava u cijeloj regiji, a i šire. Predstavu je u godinu dana otkako je premijerno izvedena u Australiji do sada pogledalo oko 50 000 ljudi, uključujući zemlje regije, Australiju, Kanadu, SAD i Skandinaviju, Austriju, Njemačku, Nizozemsku, Švicarsku.

Sa svojim prepoznatljivim bosanskim šarmom i dugogodišnjim glumačkim iskustvom koje se posebno ogleda u kultnom projektu Top lista nadrealista i Audicija , Đurologija donosi jednog novog, drugačijeg, a opet prepoznatljivog Đuru koji kroz 90 minuta trajanja showa izvlači ono najbolje iz svakog gledatelja te mami osmijehe na lica.

Ovaj svojevrsni (anti)stand up show u stvari je zbirka Đurinih razmišljanja koja na zabavan način predstavljaju sve ono što ga nasmijava, ali i nervira u današnjem životu.

Inače, uz ovo veliko finale i posebnu izvedbu uz goste, predstava Đurologija u svojem standardnom izdanju zaigrat će tijekom siječnja  i u drugim hrvatskim gradovima:

23. siječnja u Čakovcu u Centru za kulturu,

25. siječnja u Krapini u dvorani POU,

26. siječnja u Makarskoj u Gradskoj sportskoj dvorani,

27. siječnja u Splitu u dvorani Lora,

28. siječnja u Osijeku u kinu Urania, te

30. siječnja u Zadru u HNK.

Turneju Đurologije i finalnu, ekskluzivnu izvedbu u Lisinskom, 1. veljače producira Tomislav Kašljević.

Ulaznice za ekskluzivnu izvedbu Đurologije 1. veljače u Lisinskom u pretprodaji se mogu kupiti po cijeni od  100 i 120 kuna u sustavu Eventima i na blagajni dvorane Lisinski.

Detaljnije na facebooku.

Komentari