Sangha Yoga Centar slavi deseti rođendan

Piše
Kristina Jelić

Oct 04, 2016

Sangha Yoga Centar slavi deseti rođendan, te povodom ove jubilarne obljetnice organizira besplatne radionice u razdoblju od 23. do 29. listopada.

Jedan od najpoznatijih joga studija u Hrvatskoj, Sangha Yoga Centar, 23. listopada proslavit će svoj okrugli deseti rođendan, a tim će se povodom, tijekom cijelog listopada, u Centru održavati besplatne radionice namijenjene svima zainteresiranima za disciplinu joge, uključujući i početnike.

U rasporedu besplatnih radionica za svakog je ponešto, za one koji vole intenzivnije vježbe tu su Vinyasa i Ashtanga, potom osnove poravnavanja za početnike te restorativni sat za sve one kojima je draže lagano i opušteno vježbanje. U ugodnoj i inspirativnoj sali u Radićevoj 7 iskusni i certificirani učitelji upoznat će vas s osnovama joge i opuštanja, ali i provesti kroz niz zahtjevnih asana i dati savjete za naprednije pozicije.

Bez obzira na to jeste li početnik ili vježbate jogu već neko vrijeme, ove radionice izvrsna su prilika da steknete dublji i osobniji uvid u praksu joge. U nedjelju, 23. listopada, svoju desetu godišnjicu Sangha će obilježiti posebnom radionicom i koncertom.

Sve radionice su besplatne, a svoje mjesto možete rezervirati putem e-mail adrese sangha_yoga@yahoo.co.uk. Jedna osoba može rezervirati maksimalno dvije radionice.

Photo galerija (7 slika)

Detaljnije na facebooku.

Komentari