Studenti, zgrabite priliku i odletite na Dakar Rally u Peru!

Piše
Sponzorirani članak

Nov 20, 2017

Tko god zna išta o motosportu, taj zna i za Dakar Rally. 

Često opisivan kao off-road test izdržljivosti, Dakar se odvija na terenima mnogo zahtjevnijima od onih standardnog relija, a od 1978. do danas postao je jedan od najpopularnijih motosport događaja na svijetu.

A jedan student ili studentica iz Hrvatske može se izboriti za odlazak na Dakar Rally 2018. u Peru. Nema nikakve kvake. Riječ je o Red Bull Desert Wings University Challengeu, koji stiže u Zagreb i Rijeku te sa sobom odvodi najboljeg!

Najboljeg u čemu? Dakle, Desert Wings Challenge je natjecanje u vožnji autića na daljinsko upravljanje po nimalo lakom terenu.

P-20170104-00475_news

Što trebaš napraviti?

Prijaviti se i ostvariti najbrže vrijeme na stazi. Student ili studentica s najbržim vremenom (ulaze sva vremena Rijeke i Zagreba) pakira stvari za Dakar Rally. Osim svjedočenja jednom od najvećih motosport događaja današnjice, u Peruu će se natjecati i za naslov globalnog pobjednika ovog studentskog izazova.

Rijeka 6. prosinca, Zagreb 7. i 8. prosinca. A sve informacije, pravila, točne lokacije i način prijave pročitaj na stranici www.redbull.hr.

Komentari