Ukupno 499 članaka. Prikazujem stranicu 1 od 50.

Untitled

10
svibnja

Arhitektura vlastitog puta: Predavanje Alena Žunića

Mladi arhitekt s impresivnim životopisom, Alen Žunić će na Arhitektonskom fakultetu u Zagrebu 15. svibnja 2018. održati predavanje pod nazivom “Arhitektura vlastitog puta” kojeg organizira eSTUDENT. Predavanje je namijenjeno studentima arhitekture i svim zainteresiranima.

više

Untitled

07
svibnja

VIII. Festa Choralis

U Hrvatskom glazbenom zavodu u petak 11. svibnja 2018. u 19 sati održat će se VIII. Festa Choralis – smotra zborova, klapa, vokalnih i glazbenih sastava i ansambala Sveučilišta u Zagrebu.

više

Untitled

07
svibnja

Humanitarna akcija “Fashion & Compassion”

Klub Rotaract Zagreb Kaptol, Tekstilno-tehnološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu i Muzej za umjetnost i obrt u Zagrebu organiziraju u četvrtak 10. svibnja u 20 sati 2. humanitarnu akciju pod nazivom Fashion & Compassion u Muzeju za umjetnost i obrt u Zagrebu.

više

Untitled

04
svibnja

Business week – tjedan samozapošljavanja na FKIT-u

Od 14. do 16. svibnja 2018. na Fakultetu kemijskog inženjerstva i tehnologije Sveučilišta u Zagrebu  (Marulićev trg 19) održat će se Business week – tjedan samozapošljavanja u organizaciji Studentske sekcije Hrvatskog društva kemijskih inženjera i tehnologa i Fakulteta kemijskog inženjerstva i …

više

Ukupno 499 članaka. Prikazujem stranicu 1 od 50.