Ukupno 291 članaka. Prikazujem stranicu 1 od 30.

Untitled

09
Jan

Postani dio međunarodnog gudačkog kvarteta

Western Illinois University School of Music poziva studente preddiplomskog studija glazbenih akademija (violina) da se prijave za WIU President’s International String Quartet Scholarship stipendiju i postanu dio međunarodnog gudačkog kvarteta koji trenutno ima članove iz Meksika, Ekvadora i Rumunjske.

više

masdaru

08
Jan

AMFI International organizacija

Talijanska organizacija AMFI International (Agenzia per la Mobilità e la Formazione Internazionale) studentima nudi mogućnosti stručnog osposobljavanja, pomoć pri nalaženju smještaja, tečajeve jezika i sudjelovanje u kulturnim programima.

više

Untitled

02
Jan

Stipendije Vlade Japana

Ministarstvo obrazovanja, kulture, sporta, znanosti i tehnologije Japana raspisalo je natječaj za dodjelu stipendija u 2018. godini za studente japanologije.

više

Compingova stipendija

15
Dec

Potpuna stipendija za Sveučilište u Cambridgeu

Fakultet Peterhouse u Ujedinjenom Kraljstvu nudi potpunu stipendiju za međunarodne studente. Peterhouse jedan je od najstarijih fakulteta u Ujedinjenom Kraljevstvu koji je dio Sveučilišta u Cambridgeu – jednog od najcjenjenijeg sveučilišta u svijetu.

više

koreji

11
Dec

Stipendije za CEU programe

Central European University (CEU) je međunarodno priznato sveučilište za diplomsko (Master) i poslijediplomsko (PhD) obrazovanje iz područja društvenih i humanističkih znanosti te zaštite okoliša i matematike.

više

Ukupno 291 članaka. Prikazujem stranicu 1 od 30.