Završeno četvrto izdanje natjecanja ITC

Piše
Lorena Sikavica

Jul 13, 2017

Završna ceremonija natjecanja Istrian Tourism Competition (ITC) u organizaciji Start-Up  udruge održana je na Fakultetu ekonomije i turizma „Dr. Mijo Mirković“ u Puli na kojem su partneri proglasili ovogodišnje pobjednike.

Nakon mjesec dana unutar kojih su timovi rješavali poslovne slučajeve, predstavnici partnera – gradova i poduzeća, proglasili su najbolje te im uručili nagrade.

Na četvrto izdanje ITC-a prijavio se rekordan broj natjecatelja sa fakulteta iz Zagreba, Pule, Osijeka, Rijeke, Slavonskog Broda, Varaždina i dr.

Partneri su istakli zadovoljstvo dobivenim radovima, te su izrazili želju za nastavkom suradnje sa natjecateljima u implementaciji istih. Istakli su pozitivna iskustva prošlogodišnjih radova koja su u suradnji sa studentima realizirana i saživila, te ujedno izrazili veliku zahvalnost Start-Up udruzi kao organizatoru ove hvalevrijedne inicijative. Naglasili su važnost ovakvih natjecanja za društvo u cjelini, uz spremnost za sudjelovanje i potporu u petom izdanju natjecanja nagodinu.

Prvo mjesto za poslovni slučaj od Općine Svetvinčenat osvojio je tim MIBI (Magdalena Benić, Iva Ilić). Drugo i treće mjesto pripali su timu Legice (Marina Prce, Ivana Petričević) i timu Frape (Petra Odeljan, Franja Kutnjak).

Pobjednici za poslovni slučaj od Mon Perina su tim Neodlučni (Antonio Kursar, Antonela Oužecky, Ana Šokac). Drugo i treće mjesto osvojili su timovi Ad hoc (Dajana Topić, Mateja Križnjak, Dajana Matijević) i Pink Quince (Maja Vukajlić, Ivana Majić)

Prvo mjesto za poslovni slučaj od Collegiuma osvojio je tim DoMa (Dorotea Ležaić, Maja Kušćer). Drugim i trećim najboljim timom proglašeni su Palčica (Jelena Kapeš, Karla Keča) i Beyou (Marko Krznar, Luka Mujkić).

Natjecanje podržavaju Collegium, Općina Svetvinečant, Mon Perin, Sveučilište Jurja Dobrile u Puli, FET „Dr. Mijo Mirković“, HBOR, Turistička Zajednica Grada Pule, Studentski centar Pula i fotokopirnica Printim.

Photo galerija (4 slika)

Komentari