Žiri odlučio – Intertrg.com najbolja web trgovina

Piše
Sponzorirani članak

Jul 17, 2017

Prema glasovima žirija na portalu naj-naj.hr najbolja web trgovina je Intertrg.com .

Ovu on line trgovinu je napravila davne 2004. godine tvrtka Unitrg d.o.o. iz Zagreba.

Intertrg je tako i jedna od naših najstarijih Internet trgovina. Asortiman roba koji se nudi je doista velik pa je teško i izdvojiti neke artikle koje bi trebalo naglasiti tako da je potrebno detaljnije pretraživati kako bi se proučila cijela ponuda. U usporedbi sa drugim malim trgovinama i velikim trgovačkim lancima cijene su dosta povoljnije.

1

Iz širokog asortimana roba posebno izdvajamo sljedeće kategorije:

  • profesionalni alati Američke tvrtke Milwaukee koji trenutno slove kao najkvalitetniji alati  na svijetu. Akcijske cijene alata znaju biti i 30 posto povoljnije;
  • ambalaža za jaja je kategorija koju smo našli samo na ovom shopu. Mali proizvođači jaja se rado opskrbljuju kartonskim i plastičnim kutijama za jaja   jer nisu obavezni kupiti velike količine.
  • Audio i video je kategorija u kojoj se nude antene za montažu na krov ali i kućne antene koje imaju jako dobar prijem tv signala. Blaupunkt je jedna od najstarijih marki poznata po vrlo kvalitetnim radio aparatima kakovi se gotovo muzejski primjerci koji još uvijek sviraju mogu naći u sobama naših djedova. Sada se može birati od malih prijenosnih džepnih radija sve do velikih muzičkih linija.
  • Kvalitetni baterijski ulošci Wertor, od obične cink klorid baterije, alkalne baterije  i punjivih baterija kapaciteta do 2500 maH  posebno i u kompletima s punjačima.
  • Univerzalni daljinski upravljači kojim se može upravljati svim vrstama tv i radio aparat.
  • Blister pakiranja su posebna kategorija u kojoj možete naći velik izbor raznih vijaka, matica, tipli, obujmica, stopica, zakovica, kukica, vješalica za slike pa sve do perlatora za pipe.
  • Najveću kategoriju čini elektromaterijal: cijevi za izradu elektroinstalacija ali i plastični kanalići Schneider, izolir trake u raznim dimenzijama, automatski osigurači   B i C karakteristika od 6 do  40 ampera i fid sklopke Wertor
  • Sajle ( foršpani )  za uvlačenje kabela , tiple i vezice Talijanskog proizvođača Sapiselco koje se koriste i u avio industriji sastavni su dio ponude u ovoj kategoriji.
  • Schneider electric vodeći svjetski proizvođač elektromaterijala sa svojim utičnicama iz programa Asfora , automatskim osiguračima  i razvodnim ormarima  također se je smjestio u ovu kategoriju.

Tu svakako spada i sistem pametnih kuća TRUST kod kojeg je specifično što se bilo koji element upravljanja raznim aparatima, utičnicama ili rasvjetom može kupiti pojedinačno. Upravljati se može mini daljinskim upravljačima , pametnim daljinskim upravljačima  , tabletom ili mobitelom u kući ili iz bilo koje udaljenosti.

U kategoriji grijanje i hlađenje pored grijalica , kalorifera i ventilatora  može se naći i dobar asortiman klima uređaja Bergen .

Zavidan asortiman Hladnjaka za vino Dunavox  sa jednom, dvije ili tri rashladne komore čine posebnu kategoriju. Svaki ljubitelj dobre kapljice bit će zadovoljan doista velikim izborom ugradnih i stojećih hladnjaka.

Kod rasvjete naglasak je na led i solarnu rasvjetu . Zanimljiv odabir su solarne svjetiljke sa senzorom koje su mogu montirati na izdvojene objekte kao što su garaže ili poljoprivredni objekti koji nemaju priključak električne energije .

Cijanokrilatna ljepila, dvokomponentna  epoksidna ljepila , ljepila za drvo i plastiku kao i obostrano ljepljive trake sastavni su dio kategorije ljepila tvrtke Technicqll .

Kod malih kućanskih aparata teško je i nabrojati čitav asortiman, izdvojit ćemo samo dio provjerenih marki Severin, Adler i Koracell: Mikser, aparat za kavu, mlinac za kavu, toster, usisavač, kuhalo za vodu ,pegla, aparat za jogurt, aparat za kokice, aparat za palačinke, bojler za vruće napitke, vage, mesoreznice, mikrovalne pećnice, pekać kruha , sjeckalice , blenderi….

Stretch folija, ljepiva traka, fotokopirni papir, reciklirani papir , magnetski i optički mediji za pohranu podataka dio su kategorije uredski pribor.

Drugo mjesto zauzeo je web shop kravata.hr  za velikim asortimanom svih boja i uzoraka kravata, i igli za kravate.

Na trećem mjestu trenutno se nalazi bojler.hr, specijalizirani web shop za prodaju električnih, plinskih i hibridnih bojlera.

Na četvrtom mjestu je papir.hr  s vrlo dobrim izborom uredskih papira, ljepivih traka, stretch folija, folija sa zračnim mjehurićima  i omotnim papirima. Naglasak je na recikliranim papirima za printanje i kopiranje.

Postani “Miss Svibnja” na portalu Naj-naj.hr

Komentari