10. EPTA: Otvorene prijave na natjecanje za mlade pijaniste

Piše
Dijana Šimunić

Feb 02, 2017

Prijave za natjecanje EPTA otvorene su za sve mlade pijaniste, bez obzira na njihovo iskustvo, stupanj i vrstu glazbenog školovanja.

I službeno su počele prijave na Međunarodno natjecanje za mlade pijaniste EPTA koje će se održati od 18. do 22. travnja u Osijeku (Glazbena škola Franje Kuhača). Prijave su otvorene za sve zainteresirane mlade pijaniste, neovisno o iskustvu, stupnju i vrsti glazbenog školovanja.

Natjecanje je podijeljeno u ukupno tri kategorije – kategoriju A (natjecatelji rođeni 2004. ili mlađi), kategorija B (natjecatelji rođeni 2001. i mlađi) te kategorija C (natjecatelji rođeni 1996. i mlađi). Uz prijavnicu, svi kandidati trebaju poslati dvije svoje fotografije (novije), fotokopiju domovnice, preporuku profesora i potvrdu uplate kotizacije.

Prijavnice i ostale potrebne dokumente treba poslati do 15.veljače, i to elektroničkom poštom na e-mail adresu info@epta-croatia.hr, faksom na broj +385 (0)1 46 11 807 ili poštom na adresu Koncertna direkcija Zagreb, Kneza Mislava 18, 10000 Zagreb.

Više informacija možete pronaći na linku.

Komentari