10 savjeta o organizaciji ormara

Piše
Petra Haleš

svibnja 20, 2019

U dolasku proljeća našim ormarima isto je potrebno osvježenje i organizacija odjeće, a vjerujte da i sebi možemo pomoći jer pospremanje ormara može biti savršeno oslobađanje od stresa.

  • Uredite svoju odjeću

“Mnoge žene svoje ormare zatrpavaju različitim komadima odjeće koje nisu nosile godinama. Budite iskreni prema sebi i donirajte sve što niste nosili u prošloj godini (uz izuzetak komada za posebne prilike). Imat ćete više prostora za organizaciju ormara s provjerenom odjećom koju volite nositi.”
Suzanne Timmins, “Lord & Taylor”

  • Organizirajte po kategorijama

“Organizirajte po kategorijama – hlače, veste, majice i slično. Tako si olakšavate pregled mogućnosti i potencijalnih kombinacija.”
Saul Ortiz, “Joe Fresh”

  • Uz pomoć vješalica stvorite uravnoteženost

“Stavite sve svoje stvari na istu vrstu vješalica, i sve ih objesite u istom smjeru. Kada vaš ormar ima sjajan protok, oblačenje postaje jednostavno i pruža vam priliku da uočite mogućnosti.”
Saul Ortiz, “Joe Fresh”

  • Organizirajte kategorije po boji

“Organizirajte svaki dio svoje garderobe po boji, čime ćete grupirati odjeću. Prilikom organiziranja, obratite pažnju na sitne detalje koji će vam pomoći prilikom pretraživanja ormara. Na primjeru duljine rukava, počnite sa kratkim rukavima pa krenite prema duljim rukavima.”
Lisa Missick, “Nordstrom”

  • Organizacija nakita

“Korištenje ladice za nakit pomoći će vam da vidite sav svoj nakit u jednom pogledu. U jutarnjoj gužvi neće uvijek imati vremena za kopanje i traženje savršenog komada.”
Lisa Missick, “Nordstrom”

Više na: wish.hr

Komentari