13. Tjedan cjeloživotnog učenja

Piše
Petra Haleš

Sep 24, 2019

Pozivamo vas na svečano otvorenje 13. Tjedna cjeloživotnog učenja koje će se održati 30. rujna 2019. godine u Hrvatskom narodnom kazalištu u Varždinu, s početkom u 11 sati u organizaciji Agencije za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih i Pučkog otvorenog učilišta Varaždin.

Tjedan cjeloživotnog učenja nacionalna je obrazovna kampanja u kojoj se građanima na neposredan, često i neformalan način, prenosi poruka o važnosti obrazovanja i učenja. Tijekom kampanje održat će se događanja u svim županijama Republike Hrvatske u sklopu kojih će građani moći posjećivati besplatne radionice, predavanja, okrugle stolove, koncerte, a niz obrazovnih ustanova otvorit će svoja vrata i omogućiti potencijalnim polaznicima da se upoznaju s mogućnostima obrazovanja koje one nude.

U sklopu svečanoga otvorenja dodijelit će se Priznanja za doprinos razvoju obrazovanja odraslih kojima se želi istaknuti, promovirati i odati priznanje pojedincima koji su, baveći se ovim područjem aktivno više od četrdeset godina, svojim radom i djelovanjem zadužili obrazovanje odraslih u Republici Hrvatskoj na stručnoj i znanstvenoj razini.

Više na: cpsrk.foi.hr

FlixBus – novi kodovi

Komentari