2. Business Week

Piše
Petra Haleš

svibnja 07, 2019

Od 14. do 16. svibnja održava se 2. Business week u organizaciji Studentske sekcije HDKI-ja i Studentske sekcije HKD-a, na Fakultetu kemijskog inženjerstva i tehnologije.

Dragi diplomandi, doktorandi, zaljubljenici u znanost, svi koji razmišljate o znanstvenoj karijeri ili imate vlastitu istraživačku ideju, Studentska sekcija HDKI-ja i Studentska sekcija HKD-a organiziraju 2. Business week od 14. do 16. svibnja 2019. čija je ovogodišnja tema ”Znanost počinje s tobom”.

program_BW

Na 2. Business weeku imat ćete priliku čuti kako napisati znanstveni rad i kako ga objaviti, kako napisati i otkuda financirati svoj znanstveni projekt, koje su mogućnosti za mlade istraživače u Hrvatskoj, gdje možete na doktorat, praksu ili razmjenu, koje sve stipendije postoje za mlade u znanosti, a osim toga moći ćete poraditi i na svojim prezentacijskim i komunikacijskim vještinama za koje smatramo da su izuzetno važne prilikom prijave i provođenja projekata.

Sva predavanja održavaju se u Klubu nastavnika na Fakultetu kemijskog inženjerstva i tehnologije, Marulićev trg 20, 10000 Zagreb.

Za sva pitanja, slobodno se javite na: studenti@hdki.hr

Više o 2. Business weeku možete pronaći ovdje.

Komentari