6. humanitarni koncert „Gradimo bolju budućnost“

Piše
Petra Haleš

Nov 07, 2018

Koncert se održava u petak, 09.studenog 2018., u auli Građevinskog fakulteta u Rijeci (Kampus) s početkom u 18:30h. Ulaz je besplatan. 

Gradimo bolju budućnost

Poziv na koncert Studentskog zbora Građevinskog fakulteta u Rijeci prenosimo u cijelosti:

Nakon što smo prošle godine uspješno pomogli domu za nezbrinutu djecu „Ivana BrlićMažuranić“ ove godine smo se odlučili pomoći udruzi „DiP“ koja pomaže djeci sa poteškoćama u razvoju, poremećajima u ponašanju i kroničnim bolestima u obliku radionica i aktivnosti.

Za provedbu svojih aktivnosti (Menotrski program, terapijsko i rekreativno plivanje, likovno kreativne radionice, volontiranje na događanjima itd.) najčešće im nedostaje materijala za provedbu aktivnosti jer nije sve plaćeno iz sredstava koje dobiju kod prijavljivanja projekata, što im je jako važno.

Donacijama prikupljenim na koncertu uzdruzi “DiP” osigurati ćemo materijal za aktivnosti (akrilne boje, boje za drvo, pribor za crtanje, opreme za plivače, baloni, kistovi i sl.). Uz to ima i puno drugog sitnog alata koji će im trebati (kantice za presađivanje cvijeća i biljaka, rukavice za vrt itd.).

Nastupaju Dječji zbor Tratinčice, Djevojački zbor Josip Kaplan, Riječki komorni zbor „Val“, Medea & Mateo Žmak, Glorena, Iva Santini, Vintage Factory .

Koncert organizira Studentski zbor Građevinskog fakulteta u Rijeci, uz pomoć i zahvale: Studentskom zboru Sveučilišta u Rijeci, Sveučilištu u Rijeci, Građevinskom fakultetu u Rijeci, Udruzi RiRock, Studiografu, te svima koji su pomogli pri organizaciji i ostvarivanju ovog projekta.

Pozivamo vas na ovaj hvale vrijedan događaj i čestitamo Studentskom zboru Građevinskog fakulteta u Rijeci na ovoj vrlo humanoj akciji.

Komentari