7 toplih destinacija za zimski odmor

Piše
Petra Haleš

Jan 29, 2020

Želite provesti zimski odmor obasjani suncem u tropskim krajevima? Ovo su najbolje tople destinacije koje će vam donijeti mnogo sunca dok su kod nas temperature u minusu…

Maldivi

Otočna država u Indijskom oceanu najskuplje je, ali i najtraženije odredište. Vrhunac sezone na Maldivima je u veljači i ožujku, kada ima najviše sunčanog vremena, te tada možete najbolje osjetiti ugođaj bijelih pješčanih plaža, plave lagune, ronjenja, plivanja i eco-friendly luksuza.

Angvila

Otok u Malim Antilima na Karibima ekskluzivno je mjesto za odmor. Ukoliko želite vidjeti najljepše plaže Kariba, opustiti se uz gurmaske restorane i dobru zabavu, te tirkizno more, Anvgila je pravo mjesto za zimski odmor, kada se temperature kreću oko 27°C.

Dubai

Među najtraženijim egzotičnim odredištima u zimskim mjesecima upravo je Dubai, mjesto na kojem u istom danu možete otići na skijanje u šoping centru i osjetiti vrući pijesak pod nogama.

Zimi je tamo temperatura oko 23°C, što ovaj turistički raj, s bogatom ponudom restorana, čini pogodnim za sve one željne sunca i u hladnim mjesecima.

Tajland

Poznata tajlandska kuhinja, plaže i džungle neke su od pogodnosti koje nudi ova zemlja. Ukoliko odlučite posjetiti Tajland, najviše ćete platiti avionsku kartu, dok nećete trebati isprazniti novčanike kada dođete tamo.

Tajland u zimskim mjesecima nudi poseban ugođaj svojim posjetiteljima.

Više na: wish.hr

Komentari