Upoznajte vizažisticu Nikolinu Zaninović Kokotović

Piše
Lorena Sikavica

Sep 12, 2018

U čast Nikolininog uspjeha, kao “thenextmakeupartist” 2018. za Make up Factory, održat će se događanje uživo u četvrtak 13. rujna u sklopu Muller parfumerije u Zagrebu, Trg bana Josipa Jelačića 8 gdje će kupci moći  vidjeti njezin talent uživo i saznati kako je službeno postala #thenextmakeupartist 2018.

Program događanja za kupce počinje u 13 te završava u 16 sati. Tijekom trajanja programa kupci će moći isprobati proizvode Make up Factory-a, posavjetovati se s makeup timom Muller parfumerije te uz prethodnu predbilježbu dobiti mini ”makeup touch up”. Timu će se pridružiti i Nikolina te će, kao i ostatak tima, odgovarati na pitanja kupaca vezana uz temu šminkanja, davati makeup savjete, demonstrirati tehniku aplikacije šminke i otkriti poneke profesionalne trikove. Make up Factory je pripremio i posebnu ponudu u vidu besplatnog  Make up Factory ruža za usne (do isteka zaliha) za sve kupce koji kupe Make up Factory proizvode u iznosu većem od 200 kn.

Fotografija Nina makeup artist.

Make up Factory, ekskluzivni brand Müller parfumerije, organizirao je natječaj za (profesionalne, poluprofesionalne i mlade profesionalce) make-up umjetnike.

Cilj je bio poduprijeti (posebno mlade) talente i pružiti im “mjesto” gdje mogu pokazati  njihova nevjerojatna i kreativna umjetničkog djela. Postoji samo nekoliko takvih natjecanja u cijeloj Europi.

Kako bi izazov bio zanimljiviji, Make up Factory je tražio nove talente u 6 različitih zemalja: Njemačkoj, Austriji, Švicarskoj, Sloveniji, Hrvatskoj i Mallorci / Španjolskoj.

Za natjecanje se prijavilo oko 4.000 sudionika te je tim Make up Factory-a bio iznenađen i osvojen kreativnošću  i sposobnosti izvedbe make-up radova svih sudionika.

Sudionici natječaja morali su se suočiti s različitim zadacima kako bi pokazali svoj talent kao što su “moderna interpretaciju grafičkog eyeliner-a” ili “predstavljanje tzv. cut crease-a “.

Sve fotografije prijavljenih radova natjecatelja možete pronaći na stranici www.thenextmakeupartist.com.

Završni nastup 5 odabranih finalista održan je u Londonu, 19. svibnja 2018, tijekom poznatog sajma make-up umjetnika “IMATS”. Tamo je žiri morao odlučiti koji je od finalista bio najbolji i koji će dobiti priliku postati Make up Factory-ev #thenextmakeupartist.

Konačno, Nikolina iz Zagreba, uvjerila je žiri s njezinim konačnim izgledom!

Komentari