Mihael Čorković – fotografija kao hobi

Piše
x-ica tim

Nov 22, 2018

Šetao sam ulicom u trenutku kada je zalazilo sunce, odlučio sam isprobati kameru, pošto sam kupio novi mobitel. Od tada je sve i započelo… 

17-godišnji Mihael iz mjesta Lađanska kraj Našica, podijelio je s nama svoju priču o ljubavi prema fotografiji.

Počeo sam slike objavljivati na svoj Instagram profil, koji je tada imao svega 200 followera. Od početka, moje su se fotografije svima svidjele. Dobio sam mnoštvo poruka u kojima su me ljudi hvalili i govorili mi kako moram nastaviti fotografirati.

Screenshot_20181110-122628_Instagram

Prije možda mjesec dana, moj se rad i poznatom Hrvatskom parfumeru TOMISLAVU VRBANECU. On je moj rad pohvalio na svojim društvenim mrežama i hvala mu na tome! Stvarno ne možete zamisliti taj osjećaj kada vas primjeti osoba kao sto je Gospodin Vrbanec.

Screenshot_20181110-122655_Instagram

Kao što sam već rekao, fotografijom se bavim nešto manje od godinu dana i od tada je moj Instagram profil dobio smisao! Trenutno na Instagramu imam 4600 followera, a nedavno sam se priključio i društvenoj mreži “YOUPIC”. Ona je namjenjena fotografima ili osobama koje se žele početi baviti fotografijom. Na toj mreži, moj profil u svega 2 tjedna ima vise od 25 000 pregleda. Na Instagramu me možete pronaći pod korisničkim imenom @mihael.corkovic_16. Snovi mi se polako ostvaruju, a isto tako uživam u tome sto radim!

Screenshot_20181110-122635_Instagram

Svi me pitaju kako pravim tako super fotke, na što ja samo kažem da je potrebno dobro oko za detalje i ništa više od malo bolje kamere koju imaju današnji svi pametni telefoni. Ja nemam nikakav profesionalni fotoaparat, sve fotografiram svojim mobitelom! Još ću samo reći da uvijek pratite svoje snove i svoje srce!
Ne obazirite se na polusvijet i ljude koji te ismijavaju jer si bolji od njih… Ti svojim radom postižeš ciljeve u životu i nižeš uspjeh za uspjehom, a oni svojim ismijavanjem i provociranjem samo dokazuju na to koliko su mali i nezadovoljni svojim životima.

Komentari