AIESEC-ova YouthSpeak Forum konferencija

Piše
Mateo Galić

svibnja 29, 2021

Nakon 4 godine pauze, kao što smo najavljivali, ponovno se vraća AIESEC-ova YouthSpeak Forum konferencija, ove godine u nešto drugačijem, online obliku.

Konferencija će se održati 1. lipnja, s početkom u 10:00, putem livestream-a kojeg možete pronaći na službenoj Facebook stranici „AIESEC Croatia“.

Kroz 2 panela stručnjaci iz područja umjetne inteligencije približit će teme inovacije i korištenja AI-a u svakodnevnom životu i poslovanju. U prvom panelu govorit će Ivana Balažević, doktorandica umjetne inteligencije na Sveučilištu u Edinburgh-u, Nina Šesto, direktorica digitalnog zdravstva u klinici Magdalena, Mislav Malenica, AI inženjer i poduzetnik te Marin Bek, diplomant industrijske automatizacije, suosnivač tvrtke Ascalia i ekspert IoT sustava. U drugom panelu sudjeluje Gordan Kreković, direktor poduzeća Visage Technologies, Ivana Mandušić Hrupački, stručnjakinja u razvoju korisničkih kanala podrške s naglaskom na digitalno iskustvo te u području poslovne i digitalne transformacije, Josip Kelava, voditelj digitalne transformacije i digitalizacije u Tokić d.o.o. te Hajdi Ćenan, suosnivačica i CEO AI startupa airt te jedna od 100 najvažnijih hrvatskih STEM poduzetnika.

Ako te zanima umjetna inteligencija i njena implementacija, ili pak želiš naučiti o tome, pridruži se videoprijenosu uživo u utorak, a dobit ćeš i kod za 15% popusta koji možeš iskoristiti za odlazak na AIESEC stručnu ili volontersku praksu!

Komentari