Alis Marić daruje odabranu knjigu s posvetom

Piše
x-ica tim

Dec 20, 2018

U mjesecu darivanja gospođa Marić darovat će nekom od naših čitatelja inspirativnu biografiju  „Novac, rizik, život“  bivšeg austrijskog vozača Formule 1 i trostrukog svjetskog prvaka Nikija Laude!

Što trebate učiniti kako bi možda već idućeg tjedna na vašu adresu stigla knjiga koja svojom jedinstvenom motivirajućom životnom porukom: „Istinski rizik je život bez rizika!“ svakoga od nas mora preplaviti nadom i nadahnućem?

1

Vaš je zadatak samo napisati svoje ime i prezime, adresu stanovanja, te broj članske iskaznice portala x-ica.com i sve zajedno poslati na našu mail adresu: urednistvo@x-ica.com. Od pristiglih imena, slučajnim ćemo odabirom izvući jednu dobitnicu, odnosno dobitnika!

Ime sretnog dobitnika Laudine monografije, s personaliziranom posvetom gospođe Alis Marić objavit ćemo idućeg ponedjeljka točno u podne!!!

Niki Lauda naslovnica

ČITAJ KNJIGU popularna facebook, instagram stranica i blog gospođe Alis Marić okuplja 500.000 knjigoljubaca u regiji od cca. 15 milijuna ljudi.

Uz preporuke, što čitati, svi ljubitelji knjiga na ovim društvenim mrežama mogu uživati i u prekrasnim fotografijama mjesta za čitanje, te inspirativnim citatima.

Ali, to naravno, kada je riječ o čitateljima našeg portala x-ica.com, nije sve…

Osim populariziranja i podizanja svijesti o važnosti čitanja knjiga, gospođa Alis Marić na naše veliko zadovoljstvo najavljuje i cjenovni popust od 10% na kupovinu knjiga za sve naše registrirane članove u knjižarskom lancu HOĆU KNJIGU!

logo CK crni

Za popust je potrebno na blagajni trgovine samo predočiti karticu lojanosti našeg portala x-ica.com!

Nova preporuka autorice bloga ČITAJ KNJIGU očekuje vas u mjesecu SIJEČNJU 2019. godine!

Do tada vam, sretan Božić i Novu godinu želi,

Vaša, Alis

Komentari