Alis Marić – knjiga mjeseca rujna

Piše
x-ica tim

Sep 10, 2019

Treća knjiga transformacijskog govornika i motivatora dr. Kenana Crnkića pisana je sada već prepoznatljivim stilom koji odiše jednostavnošću, inspiracijom i lakoćom čitanja.

Ova knjiga daje odgovore na vječita životna pitanja kao što su:

Kako se nositi s problemima i iskušenjima, uvredama i ogovaranjima, izdajama i razočarenjima, prijateljima i neprijateljima.

Kako prepoznati istinsko dobro i skriveno zlo, razlikovati cijenu od prave vrijednosti, kako upravljati promjenama i donositi mudre odluke.

Otkrijte koja je investicija najsigurnija, a istovremeno donosi najveći povrat. Spoznajte zašto je samo nesigurnost sigurna, zbog čega Bogu vjerovati a ljude provjeravati.

Zašto zaboraviti i kada oprostiti, te zašto je tvoje samo ono što daš…

Iz života nitko ne izlazi živ. Osim onih koji ga nadžive.

Knjiga „Nadživjeti život“ namijenjena je onima koji imaju snage i hrabrosti krenuti tim putem. Svima onima koji žele biti autori, a ne samo puki čitatelji knjige svojeg života. Onima koji su spremni krenuti putem istinskih velikana.

Onima čiji život postaje najljepša priča ikada ispričana.

nadživjeti život

O autoru:

Kenan Crnkić autor je velikih regionalnih bestelera o uspjehu („7 tajni uspjeha“) i sreći („Pazi kojeg vuka hraniš“). Na području jugoistočne Europe (Hrvatska, Bosna i Hercegovina, Srbija, Crna Gora i Slovenija) knjige su doživjele višestruka izdanja i prodane su u više od  250.000 primjeraka.

kenan promocija 2

Njegova prva knjiga ”7 tajni uspjeha”, kao jednostavan i praktičan vodič do uspjeha, izazvala je svojevrsnu senzaciju, oborila sve rekorde prodaje, a u roku od samo 10 dana od izdavanja probila se na prvo mjesto na ljestvicama popularnosti. Već u prvoj godini od izlaska doživjela je svoje nevjerovatno 10. jubilarno izdanje.

Između ostalog i zbog gore navedenog, 2017. godine ova knjiga nagrađena je i prestižnom američkom književnom nagradom „Bookvana“, i to upravo u oblasti motivacijske literature.

Druga knjiga ovog iznimno popularnog autora, znakovitog naziva ”Pazi kojeg vuka hraniš”, napisana je sada već prepoznatljivim stilom, koji odiše lakoćom čitanja, istovremeno proizvodeći neki neobični oblik instant motivacije i zadovoljstva. Ovo je knjiga o sreći – kako je pronaći, postići i trajno zadržati u našim životima. Nezapamćenom brzinom stekla je status velikog regionalnog bestselera, a trenutno doživljava svoju internacionalnu promociju kroz prevode na više od 10 stranih jezika.

Autor je doktor je ekonomskih nauka i profesor na više visokorangiranih stranih univerziteta (Webster Beč,  Edward Bernays Zagreb) . Školovao se kako u zemlji tako i u inozemstvu, a specijalističke studije uspješno je okončao i na prestižnoj Harvard Business School (Sjedinjene Američke Države).

U praktičnom smislu, dr Crnkić je uspješno rukovodio multimilijunskim  korporacijama i fondacijama u privatnom, ali  i državnom vlasništvu. Njegovu bogatu biografiju ukrašava veliki broj prestižnih nagrada i priznanja za izvanredne rezultate u različitim poljima djelovanja, od kojih su najznačajnija:

  • privredna ličnost godine (2006),
  • menadžer decenije za Jugoistočnu i Centralnu Evropu (2010),
  • Zlatna povelja ”Linus Pauling”, s Plaketom i Zlatnom značkom, koju dodjeljuje Internacionalna liga humanista (2013) i mnoge druge.

Dr. Kenan Crnkic certificirani je John Maxwell coach, predavač i transformacijski govornik.

kenan

Kao jedini sa ovih prostora nastupa internacionalno, zajedno sa najvećim svjetskim imenima kao što su John Maxwell, Brian Tacy, Tony Robbins, Grant Cardone i mnogi drugi.

Smatra se pionirom takozvane self-help literature u regiji. Putem svoje Akademije (www.kenancrnkicacademy.com) organizira vrhunske grupne seminare te pruža individualne usluge high performance i transformacijskog coaching –a, a među njegove klijente ubrajaju se neka od najpoznatijih imena iz oblasti biznisa, estrade i sporta.

Više o Kenanu, njegovom radu i aktivnostima mozete pronaći na oficijelnoj web stranici www.drcrnkic.org  ili na društvenim mrežama, gdje njegove svakodnevne objave i motivirajuće sadržaje kombinirano prati preko 300 tisuća  osoba širom svijeta.

Komentari