Alis Marić novi prijatelj portala x-ica.com

Piše
x-ica tim

Nov 26, 2018

Drage studentice i studenti, nizu respektabilnih imena, prijatelja našeg portala, od danas se pridružuje i Alis Marić.

Alis Marić, diplomirana pravnica koja je nakon 22 godine uspješne korporativne karijere odlučila napraviti zaokret u svom profesionalnom životu i pokrenuti facebook stranicu i blog pod naslovom ČITAJ KNJIGU od danas je prijatelj portala x-ica.com.

DSC_0438

Danas je ČITAJ KNJIGU popularna facebook, instagram stranica i blog koji okuplja 500.000 knjigoljubaca u regiji od cca. 15 milijuna ljudi.

Uz preporuke, što čitati, svi ljubitelji knjiga na ovim društvenim mrežama mogu uživati i u prekrasnim fotografijama mjesta za čitanje, te inspirativnim citatima.

Suradnja s gospođom Marić i našeg portala zaživjet će jednom mjesečno njezinom preporukom za čitanje uglavnom inspirativnih i motivacijskih knjiga koje će biti zabavne, zanimljive i nadasve svima korisne.

Ali, to naravno, nije sve…

Osim populariziranja i podizanja svijesti o važnosti čitanja motivacijskih knjiga, gospođa Marić nastojat će u tom mjesecu, za svaku od preporučenih knjiga, našim registriranim članovima dogovoriti i njihov cjenovni popust u knjižarskom lancu HOĆU KNJIGU.

12 (2)

Ali, niti to nije sve…

ČITAJ KNJIGU i HOĆU KNJIGU organizirat će zajedno s članovima xice tima u prosincu, mjesecu darivanja u studentskim kompleksima zagrebačkih domova, te prostorima Studentskog centra u Zagrebu LOV NA ČAROBNE KNJIGE! Riječ je o već dobro znanoj akciji traženja skrivenih knjiga!

Kako bi se knjige pronašle trebat će se uključiti u potragu putem Facebook stranice ČITAJ KNJIGU i našeg portala xica.com gdje će se pratiti smjernice o mjestima na kojima su knjige sakrivene. Knjige će biti zapakirane u zaštićenim kutijama, a u paketu svakog čitatelja očekuje i personalizirana, motivirajuća poruka.

No, igra tu ne prestaje – ideja je da knjige pronađu put do što većeg broja čitatelja, pa bi tako svi koji su pronašli i pročitali knjigu, trebali tu knjigu ponovno sakriti u gradu ili prirodi, te objaviti fotografiju novih mjesta, odnosno, njihove pisane tragove kako bi knjiga mogla biti ponovno otkrivena.

IMG_4512

Dakle, u danima koji su pred nama, zahvaljujući gospođi Alis Marić, njezinom blogu ČITAJ KNJIGU i knjižarskom lancu HOĆU KNJIGU sve knjigoljupce, članove našeg portala xica.com očekuju lijepa iznenađenja!

http://citajknjigu.com/

https://www.facebook.com/%C4%8Citaj-knjigu-210901922419113/

https://www.facebook.com/%C4%8Citaj-knjigu-book-club 868949473201006/?fref=ts

https://www.instagram.com/citaj_knjigu/

www.citajknjigu.com

Komentari