Antivalentinovo 3 – Ništa ljubav, Karentinovo svuda!

Piše
Lorena Sikavica

Nov 09, 2017

Uz rezidente Antivalentinova, LET3  i već najavljene headlinere TBF, kao treći headliner ove velike rock fešte nastupit će EDO MAAJKA. Koncert će se održati 10. veljače u Domu sportova u Zagrebu.

Jedan od najpopularnijih izvođača domaće hip-hop scene na Antivalentinovo 3 dolazi pojačan bendom vrsnih glazbenika. Bend koji se već uspješno predstavio na nekoliko Edinih koncerata, kao i na onom početkom godine u rasprodanoj Tvornici, čine Mario Rašić, jedan od ponajboljih basista u Hrvatskoj, Yogi Lonich, gitarist koji je svirao s Chrisom Cornellom, Mitchom Mitchellom, Billyjem Coxom, Toni Starešinić, vodeći član bendova Chui i Mangroove, te talentirani bubnjar Mirsad Dalipi.

Potvrda je to da će iduće Antivalentinovo biti najjače do sada, a uz ova tri benda, uskoro ćemo objaviti i četvrti koji će u statusu posebnih kostiju zaključiti line-up. Bez sumnje, bit će ovo do sada najžešća kombinacija bendova na Antivalentinovu koja vam garantira još jednu nezaboravnu antiljubavnu feštu koju jednostavno ne smijete propustiti!

Ulaznice

Ulaznice za Antivalentinovo 3 već su u prodaji, a još samo 3 dana možete ih kupiti po najpovoljnijoj ‘early bird’ cijeni, bilo da se odlučite za one najtraženije za dvije osobe, ili pojedinačne.

‘Early bird’ akcija traje do 12. studenog, a do tada su cijene ulaznica: 100 kn za dvije osobe i 60 kn za jednu osobu.

Od 13. studenog do 31. prosinca ulaznice za dvije osobe prodavat će se po pretprodajnoj cijeni od 140 kn, a pojedinačne za jednu osobu po cijeni od 80 kn.

Od 1. siječnja 2018. cijena ulaznica bit će 160 kn za dvije osobe i 90 kn za jednu osobu.

Ulaznice za Antivalentinovo 3 su u prodaji kroz sustav i prodajna mjesta Eventima (eventim.hr), a možete ih kupiti i u Dirty Old Shopu (Tratinska 18), Dallas Recordsu (Paromlinska 49/1, Zagreb), Rockmarku (Berislavićeva 13), te u riječkom Dallas Music Shopu.

Antivalentinovo je s pravom steklo epitet najvažnije rock fešte godine, postalo je simbolom pravog jednodnevnog festivala za publiku željnu drugačije zabave od onoga što se uobičajeno nudi u vrijeme Valentinova i događaj za koji se uvijek traži ulaznica više. Zbog toga požurite i osigurajte svoje ulaznice na vrijeme po najpovoljnijim cijenama!

Komentari