Betina Film Festival otvorio prijave za volontere

Piše
Petra Haleš

Apr 12, 2019

Festival međunarodnog i hrvatskog kratkog filma, Betina Film Festival, koji se od 4. do 8. rujna održava u prekrasnom primorskom mjestu Betina u Šibensko – kninskoj županiji otvorio je prijave za volontere.

Pozivaju se zaljubljenici u filmsku umjetnost, sadašnji i budući studenti filma i svi oni željni filma i mora da se prijave za volontiranje na drugom izdanju BAFF-a.

Traže se entuzijastični, poletni i odgovorni mladi ljudi koji kraj ljeta žele dočekati na obali uz film pod zvijezdama.

Desetak odabranih volontera radit će u nekoliko festivalskih sektora (priprema projekcija, promotivne aktivnosti, briga o gostima…), ovisno o svojim željama i potrebama festivala, a za sve su volontere osigurani ugodan smještaj i hrana za vrijeme rada na festivalu kao i brojne druge pogodnosti.

Prijaviti se mogu punoljetne osobe i to putem prijavnice na službenoj stranici Betina Film Festivala (https://www.betinafilmfestival.com/).

Prijave su otvorene od 12. travnja do 15. lipnja.

More filmova je pred nama i potrebna je opaka posada koja je sposobna i fleksibilna, pozitivno nastrojena i spremna na suradnju. Napiši zašto baš ti želiš biti dio ovogodišnje betinske filmske priče, ispuni prijavnicu i postani dio ovog mladog, ali brzo rastućeg festivala koji filmsku umjetnost i filmaše vraća na otok!

Za sva dodatna pitanja obratite se voditeljici volontera na mail: desk@betinafilmfestival.com (u naslovu maila obavezno naznačiti „VOLONTIRANJE“ ).

Komentari