Bike sekcija KSET-a

Piše
Daria Bićanić

Aug 03, 2015

Ako volite biciklizam, učlanjenjem u bike sekciju KSET-a, zavoljet ćete ga još i više.

Bike sekcija je samo jedna od devet sekcija Kluba studenata elektrotehnike u Zagrebu. Pridružite se ekipi i uživajte u vožnjama, utrkama, izletima, usponima i padovima jer… možete očekivati doslovno sve.

Bike sekcija koja je među studentima poznatija kao bike@KSET osnovana je prije devet godina, točnije 2006. Od tada pa sve do danas, članovi sekcije uživaju u planinama, vrhovima šuma, prijevojima, velikoj dozi adrenalina i ubrzanog pulsa, kao i u odličnom baratanju alatom. Naravno, uz sve te aktivnosti, članovi sekcije vole se i dobro najesti nakon blatnih podloga, kamenja i korijenja.

Postupak učlanjenja u sekciju vrlo je jednostavan, a zagarantirani su vam odlični provodi i kvalitetno potrošeni vikendi s ostatkom ekipe. Najvažniji uvjet koji morate ispunjavati za članstvo je da imate status redovnog studenta. Učlaniti se možete direktno u KSET-u ili putem maila bike@kset.org.

Ako volite pedalirate i fali vam ekipa koja će vam vožnje učiniti zabavnijima, pridružite se ovoj sekciji. Učlanjenjem u sekciju dobivate vožnje po okolici Zagreba (najčešće Sljeme), ali i po udaljenim gorama, kroz vožnje možete skupiti bodove i zasluženi potpis iz tjelesnog, saznati sve bitno o biciklima i biciklizmu, na raspolaganju vam je kvalitetni specijalizirani alat za bicikle (cca 40 komada), druženja, roštilji, dežurstva u KSET-u. Aktivno sudjelovanje u klubu može vam ponuditi puno toga, počastiti vas na kraju akademske godine ljetovanjem u Alpama s nezaboravnim vožnjama. Osim toga, možete krenuti na organizirane utrke i početi se baviti biciklizmom, a par članova ove sekcije i jesu iskusni natjecatelji HR MTB Kupa.

Anja Rosić, šefica biciklističke sekcije KSET-a, pobliže nas je upoznala s radom sekcije, s događajima koji očekuju sve ljubitelje biciklizma, zaduženjima ove sekcije te radionicama koje organiziraju sami članovi.

Photo galerija (5 slika)

Anja, studentica KBF-a, u bike sekciji je već četiri godine i otkrila nam je nešto više o planovima rada sekcije.

Jedna članica ima plan sad za jesen organizirati ligu, ali o tome će biti više riječi kasnije kada vidimo koliko je moguće to realizirati. A s našom sestrinskom sekcijom – Pijandurama, to je planinarska sekcija, planiramo nastaviti održati Zagrebački rally koji smo prošle godine započeli i nadamo se da ćemo nastaviti i ove godine.

Slobodno se javite adrenalinskoj ekipi KSET-a i odpedalirajte kilometre i kilometre s ovim veselim društvom.

Komentari