BSH Šalata Open i uz kišu rasplesao tisuće Zagrepčana

Piše
Lorena Sikavica

svibnja 16, 2018

Zagreb živi pravu urbanu party revoluciju uz program BSH. Šalata Open naziv je partija koje je proteklog vikenda centralni teniski teren ŠRC Šalata pretovrio u najveći plesni podij u gradu na kojem je zaplesalo tisuće ljubitelja house glazbe. 

Ponajbolji domaći DJ-i i jedinstvena lokacija spojili su na jednom mjestu elegenaciju bijelog sporta i nezaboravni party na otvorenom. Posljednjih pet godina sve se više priča o BSH partijima koji su razbudili uspavanu zagrebačku urbanu scenu te potaknuli veliki interes mladih za zabavom u dnevnim i večernjim satima.

BSH Šalata Open partner je Sunset Sessions powered by Heineken programa koji pet godina dovodi izvrstan house zvuk na neobične lokacije. Posebna podloga štitila je teren, dok su za DJ pultom svoje umijeće pokazala neka od najvećih imena hrvatske elektroničke glazbe. Aldo Morro, Tom Bug, Kokic, DANCEelectricPHILIP, DJ Yakka, Pablo Panda i Pill Jackson tijekom osam sati programa oduševili su Zagrepčane.

Tijekom pet godina BSH je događajima za pamćenje osvojio krovove, muzeje, atrije i tvrđave, a sljedeći BSH party održat će se na Medvedgradu 9. lipnja.

Srednjovjekovnu utvrdu uskoro očekuje rekonstrukcija, što znači da će ove godine biti posljednje izdanje partija za koji se svake godine traži karta više. Upravo ovaj je party prošle godine izazvao nezpamćen interes te je bio raspordan danima unaprijed.

Photo galerija (6 slika)

Komentari