Budi SEKSI: što su SPI, prevencija, testiranje i liječenje

Piše
x-ica tim

Dec 14, 2020

Zdravo sveučilište pokreće niz edukacija pod nazivom Budi SEKSI (Stvarno Educiran Kako Seks Izgleda). Prva edukacija održati će se 15. prosinca u 17 sati preko Zoom platforme.

Što su to spolno prenosive infekcije, kako ih prevenirati, zašto su mladi od 15 do 25 godina podložniji zarazi, gdje se anonimno i besplatno testirati i zašto je važno što ranije liječenje- neka su od pitanja na koja možete dobiti odgovore na prvom u nizu edukacija “Budi SEKSI” (Stvarno Educiran Kako Seks Izgleda).

1. prosinca svake godine obilježava se Svjetski dan borbe protiv AIDS-a (WAD), a ove godine o HIV-u i ostalim SPI pričati će: prim. Tatjana Nemeth Blažić, dr. med. Specijalistica epidemiologije i voditeljica Odjela za HIV, spolno i krvlju prenosive bolesti i Davor Dubravić, mag. psih. Psiholog u Hrvatskoj udruzi za borbu protiv HIV-a i virusnog hepatitisa (HUHIV), koji se svakodnevno susreće s oboljelima, ali i savjetuje one koji dođu na besplatno testiranje u centar za zdravlje i edukaciju mladih (Checkpoint).

Pridružite se i vi na Zoom panelu ili Facebook Live-u, postavljajte pitanja i naučite nešto novo o važnosti spolnog zdravlja!

Više informacija potražite na Facebook eventu.

Komentari