Bundesliga kreće idući vikend

Piše
Vedran Mikulić

svibnja 07, 2020

I to smo dočekali. Njemačka nogometna liga (DFL) priopćila da će njemačko prvenstvo nastaviti 15. svibnja, objavila je agencija DPA.

Sezona u Bundesligi nastavit će se utakmicama 26. kola, a prvi dvoboj igrat će Fortuna i Paderborn. Sve utakmice igrat će se bez gledatelja.

Ova zemlja će prva među najjačim nogometnim ligama Europe nastaviti s natjecanjem nakon što je kancelarka Angela Merkel u srijedu potvrdila da će nastavak prvenstva uslijediti ovog mjeseca.

Njemačka će u sljedećim tjednima postupno ukidati dio restrikcija uvedenih u sklopu borbe protiv epidemije koronavirusa, a o brzini i obimu ukidanja odlučuju same savezne pokrajine, priopćila je Merkel.

Dokraja Bundeslige ostalo je još devet kola, a Bayern je prvi na ljestvici s četiri boda više od drugoplasirane Borussije Dortmund.

Ljubitelji nogometa ne smiju se previše radovati da će već za dva tjedna gledati Bayern, Dortmund i ostale jer prava za prijenose Bundeslige ima Eurosport koji se više ne može gledati kod većine tv operatera, no uvijek ostaju brojni internet streamovi….

ccc

Foto: pixabay

Komentari