Buvljak u Šesnaestici #2

Piše
Vedran Mikulić

svibnja 01, 2019

U sklopu redovnog programa društveno-kulturnog centra ‘Šesnaestica’, K-zona nastavlja s organizacijom buvljaka i razmjenom dobara za lokalno stanovništvo Trešnjevke-sjever.

Buvljak u Šesnaestici zamišljen je kao društveni događaj na kojem se za simboličnu ili poštenu naknadu mogu razmijeniti ili prodati odjeća i predmeti koji nam više ne služe; a vjerujemo da zaslužuju novi život u drugim rukama, ramenima i nogama.

1

Drugo proljetno čišćenje u Šesnaestici zakazano je za subotu, 4. svibnja, od 09 do 14h.

Kao i prošli put, i na ovom buvljaku bit će moguće preuzeti ili ostaviti knjige iz “uzmi ili ostavi” mini-knjižnice u Šesnaestici kojom se potiče razmjena knjiga među stanovništvom: od stručne literature, beletristike ili pak stripova. Višak literature zainteresirane/i mogu donijeti bez prethodne najave.

2

Prijave za izlagače/ice: 

Zbog prostornog ograničenja zainteresirani/e za izlaganje i prodaju pozvani/e su da se jave na mail: 16@voxfeminae.net uz subject “Buvljak u 16-ici” te kontakt podatke.

K-zona će osigurati osnovni namještaj za izlaganje, dok svi izlagači/ce slobodno mogu pofurati vlastite štendere ili popratnu opremu za izlaganje uz prethodan dogovor. Dozvoljeno je izlaganje svih vrsta odjeće, obuće i predmeta koji imaju uporabnu ili estetsku vrijednost.

3

Buvljaci u Šesnaestici će se do ljeta odvijati svake prve subote u mjesecu. Program Šesnaestice odvija se uz podršku Zaklade Kultura Nova, Ministarstva kulture i Gradskog ureda za kulturu.

Komentari