Ćakula s CROZ data inženjerima!

Piše
Petra Haleš

Feb 01, 2021

Kako se najbolje pripremiti za svijet rada? Što poslodavci traže od budućih zaposlenika? Kako izgleda selekcijski proces za studentsku praksu ili posao? Koje su tehnologije najčešće korištene u praksi? Prijavi se na Ćakulu s CROZ-ovcima!

CROZ je odlučio pojačati takve aktivnosti za studente i iskoristiti popularizaciju online događanja u doba korone. Tako su nastale Ćakule s CROZ-ovcima – niz online druženja sa studentima i zaposlenicima CROZ-a. Ideja je da u sat vremena ugodnog i opuštenog Zoom druženja CROZ-ovci iz različitih timova odgovaraju na pitanja studenata kako bi lakše došli do informacija o aktualnim tehnologijama, primjeni znanja stečenih na faksu u budućem radu, selekcijskom procesu i kompetencijama koje poslodavci traže, standardima u radu, ali i o svemu ostalome što ih muči i kopka.

Prvi je takav događaj bila Ćakula s CROZ-ovim developerima, a sada je vrijeme za Ćakulu s CROZ-ovim data inženjerima koja će se održati 11. veljače od 16 do 17 sati. Za prijavu je potrebno ispuniti par podataka na linku i tako bookirati sat vremena opuštene, ali vrlo informativne ćakule s Marijom Pezić i Ivanom Dundovićem, CROZ-ovim data inženjerima koji će odgovarati na pitanja o:

  • Data inženjerstvu
  • Data vizualizaciji
  • Tehnologijama kao što su DataStage, Toad, DBeaver, Hadoop, Cognos
  • Studentskim praksama i selekcijskom procesu za prakse/posao
  • Radu u timovima na ogromnim projektima
  • Svakodnevici CROZ-a

U pripremi su još Ćakule s poslovnim analitičarima, sistem inženjerima, UX/UI dizajnerima/front-end developerima i HR-ušama. Sve informacije o nadolazećim Ćakulama, kao i ostalim aktivnostima, mogu se pronaći na društvenim mrežama: CROZ FacebookCROZ InstagramCROZ LinkedIn a više o studentskim praksama u CROZ-u na: ljetniakcelerator.croz.net.

Prijave za Ćakulu s developerima traju do srijede, 10. veljače do kraja dana.

Komentari