rezultati

CASE konferencija 2020

Piše
Mateo Galić

Feb 20, 2020

CASE2020 konferencija namijenjena je donosiocima odluka i IT profesionalcima koji se bave poslovnim i tehnološkim aspektima razvoja informacijskih sustava.

Održat će se u City Plaza Event centru u Zagrebu od 24. do 25. veljače 2020. u organizaciji tvrtke CASE. Fakultet organizacije i informatike je srebrni partner konferencije, a za studente su osigurali besplatne ulaznice.

Teme konferencije:

CASEdev – modeliranje, projektiranje i razvoj

CASEmobile – programiranje i sigurnost

Središnje teme ovogodišnje konferencije su digitalna transformacija, umjetna inteligencija, inteligentni gradovi, programski jezici, sigurnost aplikacija, privacy by design, IoT, mobilna rješenja.

Svi registrirani polaznici konferencije će dobiti on-line pristup snimljenim predavanjima, na način da se prijave na ovaj portal s lozinkom koju su dobili na e-mail nakon registracije.

Kotizacija je besplatna za studente, a prijaviti se možete ovdje. Prilikom prijave unosite vlastite podatke, te Ime i OIB FOI-ja, Radno mjesto – Student, Adresa – FOI adresa,Tip korisnika – Polaznik,  Voucher – #student. Također i u napomenu možete navesti da se prijavljujete kao student FOI-ja.

Više informacija o konferenciji dostupno je ovdje.

Komentari

Povjerljivo

Cinkaroš

Nemamo Žuži, ali slobodno se nama s povjerenjem potuži

Postani član tima!

Na x-ica.com nudimo priliku novinarima, spisateljima i ostalim ljubiteljima blagoglagoljivosti i informiranja da se okušaju kao reporteri redakcije ili na terenu.

+385 99 549 1079
urednistvo@x-ica.com

Registriraj se i profitiraj

Registrirani članovi portala x-ica.com uživaju mnoge prednosti – popuste, sudjelovanje u nagradnim igrama, i mnoge druge.