Centar za razvoj mladih – produžene regrutacije

Piše
Petra Haleš

Oct 25, 2019

Budući da u današnje vrijeme diploma ne garantira uspješno zapošljavanje i zadovoljstvo radnim mjestom, a kvalitetna praksa za vrijeme studija nerijetko je prijeko potrebna, Centar za razvoj mladih odlučio je produžiti prijave za volontersku praksu do 27. listopada te mladima pružiti priliku za sakupljanje korisnog iskustva kojim će obogatiti svoj životopis.

Pozivaju se mladi ljudi željni znanja i iskustva da ne propuste priliku za učenjem i usavršavanjem u dinamičnoj i poticajnoj okolini. Zainteresirani se mogu prijaviti za bilo koji od 9 timova: novinarski tim, lektorski tim, community management, tim ljudskih resursa, tim odnosa s javnošću, web-administracija, tim društvene suradnje, marketinški tim te tim multimedije i dizajna.

Odabrani volonteri će se u godini dana – koliko traje volonterska praksa – susresti s nizom edukativnih aktivnosti, radom na mnogobrojnim projektima poput Studentskog. hr, Maratona karijera, Dana knjiga i natjecanju Pokretač, ali i zabavljati na teambuildinzima te stvarati vrijedna poznanstava i prijateljstva.

Za prijavu u neki od timova potrebno je poslati životopis, motivacijsko pismo te riješiti zadatak o kojem se više informacija može pronaći na službenoj stranici Tebe tražimo (https://form.jotformeu.com/92773727591369?fbclid=IwAR2QwpVzAxFpeWjuOvuX deXKKY4bEono_yOt70SdKBkC82ks_VNXNbruqXA).

Informacije o tome što se od prijavljenog kandidata očekuje te što se u pojedinom timu radi, također se mogu saznati na službenoj stranici.

Komentari