Centar za razvoj mladih širi svoj tim

Piše
Petra Haleš

Oct 17, 2019

Centar za razvoj mladih, udruga pod čijim okriljem djeluje najpoznatiji portal za mlade Studentski.hr, širi svoj tim te mladima želi pružiti priliku za sakupljanjem korisnog iskustva kojim će obogatiti svoj životopis.

Dobra vijest za sve zainteresirane jest da su prijave i dalje otvorene, stoga pozivamo mlade ljude željne znanja i iskustva da ne propuste priliku za učenjem i usavršavanjem u dinamičnoj i poticajnoj okolini.

Budući da u današnje vrijeme diploma ne garantira uspješno zapošljavanje i zadovoljstvo radnim mjestom, kvalitetna praksa za vrijeme studija nerijetko je prijeko potrebna. Upravo iz tog razlog CERM traži veliki broj volontera koji će aktivno sudjelovati u različitim volonterskim programima i odrađivati volontersku praksu tijekom čitave akademske godine. Zainteresirani se mogu prijaviti za bilo koji od 9 timova: novinarski tim, lektorski tim, community management, tim ljudskih resursa, tim odnosa s javnošću, web-administracija, tim društvene suradnje, marketinški tim te tim multimedije i dizajna.

Odabrane volontere očekuje niz edukativnih aktivnosti, timski – ali i samostalni – rad na mnogobrojnim projektima, teambuildinzi te otvaranje raznih poslovnih prilika i stvaranje vrijednih poznanstava te prijateljstava.

„CERM nudi studentima priliku za razvoj, na njima je hoće li je prihvatiti i koliko se žele posvetiti tom razvoju. Osobno bih volio da se prijavi što više ambicioznih studenata koji znaju preuzeti inicijativu i zgrabiti priliku koju im nudimo.“, rekao je Filip Bukvić, član tima ljudskih resursa.

Za prijavu u neki od timova potrebno je poslati životopis, motivacijsko pismo te riješiti zadatak o kojem se više informacija može pronaći na službenoj stranici Tebe tražimo (https://form.jotformeu.com/92773727591369?fbclid=IwAR2QwpVzAxFpeWjuOvuX deXKKY4bEono_yOt70SdKBkC82ks_VNXNbruqXA).

Prijave završavaju 23. listopada u 23:59. Informacije o tome što se od prijavljenog kandidata očekuje te što se u pojedinom timu radi, također se mogu saznati na službenoj stranici.

Mogućnost prakse u Centru za razvoj mladih dostupna je svima jer udruga svojim djelovanjem pokriva sve studentske gradove. CERM-om je od osnutka prošlo preko 500 studenata koji su suradnjom s kolegama, radom na mnogobrojnim projektima ali i druženjima sakupili brojna vrijedna znanja koja će im uvelike koristiti u budućem poslovnom životu. U centru trenutno volontiraju mladi iz različitih dijelova Hrvatske koji pridonose raznolikosti njegova sadržaja, dok se njima nudi prilika za razvoj kompetencija u raznim poljima i stjecanje prakse.

Komentari