Centar za razvoj mladih širi svoj tim

Piše
Petra Haleš

Oct 10, 2019

Centar za razvoj mladih želi proširiti svoj tim i pružiti mladima priliku da od samih početaka krenu sakupljati korisno iskustvo i bogatiti svoj životopis.

Traži se veliki broj volontera koji će aktivno sudjelovati u različitim volonterskim programima i odrađivati volontersku praksu tijekom čitave akademske godine. Zainteresirani se mogu prijaviti za bilo koji od 9 timova ovisno o interesima ili smjeru studija. Centar nudi volontersku praksu u novinarskom timu, lektorskom timu, community managementu, odjelu za ljudske resurse, timu za odnose s javnošću, web-administraciji, timu za društvenu suradnju, marketing timu te u timu za multimediju i dizajn. Prijavljene volontere očekuje niz edukativnih aktivnosti, timski, ali i samostalni rad, teambuildinzi te otvaranje raznih poslovnih prilika i stvaranje vrijednih poznanstava te prijateljstava.

„To sam vrijeme provela vježbajući ono što sam naučila na faksu, okušavajući se u novim vještinama i dobro se zabavljajući. U međuvremenu sam postala otvorenija odvažnija i motiviranija osoba, upoznala sam ljude koji će mi još dugo uljepšavati život. Nadam se da će u godinama koje su pred portalom još mnogi studenti iskusiti isto“ svoje pozitivno iskustvo podijelila je bivša zamjenica urednice Željka Jeličanin.

Za prijavu u neki od timova potrebno je poslati životopis, motivacijsko pismo te riješiti zadatak o kojem se više informacija može pronaći na službenoj stranici Tebe tražimo.

Prijave započinju 10. listopada, a završavaju 23. listopada u 23:59.

Informacije o tome što se od prijavljenog kandidata očekuje te što se u pojedinom timu radi, također se mogu saznati na službenoj stranici.

Komentari