Cibosi zaledili Zadar na -21

Piše
Mateo Galić

Oct 30, 2018

U 4. kolu HT Premijer lige Cibona je pobjedila Zadar rezultatom 76:55 i tako drži savršen skor od 4 pobjede u HT Premijer ligi.

Najefikasniji u redovima Vukova bio je Ivan Novačić s 13 koševa, a pratili su ga Brandis Raley-Ross Johndre Jefferson s po deset poena a Jefferson je dodao i deset skokova.

Ivan Velić, trener Cibone:

”Uvjerljiva, sigurna pobjeda. Znali smo u svakom momentu što želimo i hoćemo. Guštao sam kako smo kažnjavali protivnika. Neke su stvari bile sitni problem, prvenstveno njihova tranzicija.  Sve ostalo je bilo perfektno. Nisam očekivao ovakvu utakmicu jer smo se potrošili u zadnje vrijeme ali kad su izišli na teren letjeli su na sve strane. Pokazali smo jednu dobru košarku večeras.”

Marin Rozić, igrač Cibone:

” Prije svega čestitao bi Zadru na pobjedi u Beogradu. Svaka čast, nije lako pobjediti Partizana kakav god da je u Beogradu. Mi smo ovu utakmicu odigrali kako smo htjeli, izuzetno motivirano i fokusirano. Zaista nas sve ide, izgledamo kao ekipa i ovo što vidim zasad to sve jako lijepo izgleda. U pozitivnom smo nizu i želimo tako i dalje.”

Ante Nazor, trener Zadra:

”Čestitao bi Ciboni na zasluženoj pobjedi. Bili su spremniji u ovoj utakmici. Naglasio sam da je ovo šuterska ekipa ako se utvrdo ne izlazi na te šuteve nego mlako i na pola onda se ovakva ekipa razigra. Večeras sam vidio dosta toga što je momčad vratilo na ono staro i moja je zadaća da uđem u koštac s tim problemima.”

Luka Božić, igrač Zadra:

”Mislim da smo izgubili jer se nismo pridržavali stvari koje nam je trener rekao i koje smo se dogovorili i mislim da je to glavni uzrok poraza.”

Sljedeću domaću utakmicu Vukovi igraju u nedjelju, 4. studenog kad u 6. kolu ABA Lige dočekuju Mornar s početkom u 17 sati.

Komentari