Coca-Cola Food Film festival

Piše
Lorena Sikavica

Aug 21, 2015

Coca-Cola Food Film festival (ljetni gurmanski festival na otvorenom) održat će se od 11. do 20. rujna, a posvećen je filmovima u kojima hrana igra glavnu ulogu.

Posjetiteljima garantira nezaboravno filmsko gastro iskustvo koje povezuje dvije umjetnosti, filmsku s onom spravljanja hrane.

Coca-Cola Food Film festival Zagreb sastoji se od prezentacije najboljih i najkreativnijih zagrebačkih restorana, bistroa, slastica, vinoteka, OPG-ova i ostalog povezanog s kulinarstvom uz večernje projekcije foodie filmova poput Čokolade, Jiro Dreams of Sushi, Chef, Julie i Julia, Haute Cousine i Big Night na otvorenom (Zrinjevac) uz koje posjetitelji mogu uživati u prigodnim CCFFF menijima.

Uz zanimljivo iće i piće po izrazito povoljnim cijenama naših gastro kućica te najpoznatije foodie filmove, na CCFFF-u održavat će se i kulinarske i vinske radionice, gastro promocije te gostovanja poznatih svjetskih chefova i glumaca iz nekih od prikaznih filmova…

Svi posjetitelji doživjet će višeosjetilno iskustvo gdje će najbolji zagrebački bistroi i restorani pripremati hranu koja se priprema i na velikom platnu.

Ulaz na CCFFF Zagreb u potpunosti je besplatan !

Radno vrijeme gastro kućica je od 11 do 23:30 sata.
Projekcije filmova počinju u 21 sat.

Detaljnije pročitajte na službenoj facebook stranici.

Komentari