Coffee+Shop+Bar Paris

Piše
Vedran Mikulić

Dec 11, 2018

Od danas je „obitelj x-ice“ bogatija za još jednog člana, Coffe+Shop+Bar Paris, Savska cesta 95.

Drage studentice i studenti, članovi portala x-ica.com, ukoliko ste zaljubljenik u vrhunsku kavu ili čaj i ne možete zamisliti dan bez ovih „čarobnih“ napitka donosimo vam jednu vrlo lijepu vijest: od danas u Coffe+Shop+Baru Paris, Savska 95 možete uživati u preko 20 okusa kave i čajeva i to uz popuste od 20%. Posebno će ovo obradovati  studente obližnjeg učiteljskog fakulteta, ali i sve ostale studente, članove portala x-ica.com.

IMG_3798

Prije dva mjeseca otvoren je ovaj vrlo interesantan Caffe bar. Zašto je poseban? Ovdje pored toga što možete uživati u vrhunskim okusima kave i čajeva, možete obaviti i kupovinu tih istih napitaka, bilo za sebe, bilo kao poklon vama dragoj osobi.  Asortiman je vrlo šarolik i nudi se preko 20 vrsta kave i čajeva, u specijalno dizajniranim pakiranjima.

IMG_3830

Svaki dan, milijuni ljubitelja kave uživaju u izuzetnom okusu i kvaliteti čuvene Cafes Richard kave. Tvrtka Mabelle distribucija d.o.o. ponosna je što ovu veličanstvenu liniju kava može po prvi puta na ovoj adresi predstaviti i na hrvatskom tržištu svim najstrastvenijim ljubiteljima kave koji će tako sada moći osjetiti dašak Pariza u njihovim svakodnevnim životima.

IMG_20181207_105614

Za članove portala x-ica.com „Coffe+Shop+Bar Paris“ pripremio je sljedeće popuste:

  • Svi topli napitci – popust za svaku vrstu napitka je 2 kn u odnosu na redovnu cijenu (Kava – 6 kn; Kava s mlijekom 8 kn, Cappuccino – 8 kn, Kakao – 10 kn, Čaj s limunom i medom – 12 kn i dr.)
  • Sve vrste PAN piva – popust 2 kn u odnosu na redovnu cijenu (PAN 0,5l – 10 kn, Pan Zlatni – 12 kn, PAN Bezalkoholno – 12 kn)
  • Jägermeister 0,03 – popust 2 kn u odnosu na redovnu cijenu (umjesto 15 kn cijena je 13 kn)

IMG_3799

Što trebate napraviti da bi uživali u navedenim popustima?

Ukoliko ste registrirani član portala x-ica.com dovoljno je da prilikom narudžbe ljubaznom osoblju pokažete svoju loyalty karticu i popust ostvarujete trenutno.

Ukoliko niste još registrirani član to možete obaviti potpuno besplatno na ovom linku ili se javite osoblju „Parisa“ i oni će vas registrirati i dati vam vašu loyalty karticu.

Radno vrijeme:

Ponedjeljak – Petak – 07:00 – 22:00
Subota – 08:00 – 15:00
Nedjelja – Zatvoreno

Facebook

Photo galerija (48 slika)

Komentari