CPSA Split: Dođite na humanitarnu fritulijadu

Piše
Nikolina Oršulić

Dec 07, 2015

Splitska Udruga studenata farmacije i medicinske biokemije organizira humanitarnu fritulijadu koja će se održati u petak, 11. prosinca u atriju Studentskog doma Kampus.

Humanitarna fritulijada održat će se u petak, 11. prosinca u atriju Studentskog doma Kampus od 10 do 20 sati, a prikupljena sredstva donirat će se Udruzi za autizam Split.

Ovo je treći put zaredom da splitska podružnica Udruge  studenata farmacije i medicinske biokemije (CPSA) organizira humanitarnu fritulijadu u Splitu. Svake godine novac prikupljen od prodaje slasnih zalogaja odlazi u humanitarne svrhe. Prve godine prikupljena sredstva splitska CPSA donirala je Udruzi Down sindrom, a prošle su godine humanitarne priloge prikupljali za Udrugu oboljelih od leukemije i limfoma.

Tradicionalna humanitarna fritulijada studenata farmacije i medicinske biokemije prava je prilika da sugrađani i kolege studenti pokažu da, unatoč ne baš bajnom stanju na bankovnom računu, imaju velika srca.

Ovom prilikom pozivamo cijeli Split da dođu 11. prosinca u studentski dom Kampus da okušaju svoja nepca tradicionalnim fritulama koje pripremaju farmaceutkinje i farmaceuti, poručuju iz CPSA Split.

U slast!

Detaljnije o humanitarnoj fritulijadi pročitajte na facebooku.

Komentari