4. Hrvatska Tattoo Konvencija

Piše
Lorena Sikavica

Apr 22, 2017

Hrvatska Tattoo Konvencija održat će se od 19. do 21. svibnja u Zagrebu u impozantom atriju kina Studentskog centra na adresi Savska cesta 25.

Po četvrti put u samom centru Zagreba u impozantom atriju kina Studentskog centra na adresi Savska cesta 25, kao i prethodna tri puta, održati će se Hrvatska Tattoo Konvencija 2017., sajam tetoviranja i opreme, poslastica za sve ljubitelje tetovaža!

  • dogovorite svoj termin kod domaćih i stranih majstora tetoviranja koji izlažu i tetoviraju na konvenciji
  • naučite više o tetoviranju i o najnovijim trendovima tetoviranja i opreme
  • educirajte se na seminarima i prezentacijama tetovaža
  • prijavite se sa svojom tetovažom u izbor najboljih tetovaža i osvojite nagrade sponzora
  • kupite artikle vodećih svjetskih distributera opreme za tetoviranje i piercing
  • dobro se provedite uz bogat zabavni program

U tri dana konvencije vodeći hrvatski i svjetski majstori tetoviranja predstaviti će se sa svojim vrhunskim radovima, a posjetitelji će se upoznati sa šarolikim svijetom tetovaža i ljudi koji ih nose. Na samoj konvenciji moći ćete se istetovirati kod vašeg omiljenog majstora, a možda upravo vaša tetovaža osvoji i neku od nagrada.

Na konvenciji će osim vodećih hrvatskih majstora tetovaža sudjelovati i poznati majstori iz inozemstva, a vodeći svjetski proizvođači opreme za tetoviranje odlučili su podržati ovaj projekt.
Sama konvencija biti će upotpunjena raznim zabavnim programima, prezentacijama i edukacijskim seminarima. Napravite novu ili svoju prvu tetovažu, zabavite se uz program, educirajte se, kupite opremu i razgledajte bez obveze. Svi ste dobrodošli!

Radno vrijeme

Petak, 19. svibanj: od 12 do 23 sata

Subota, 20. svibanj: od 11 do 23 sata

Nedjelja, 21. svibanj: od 11 do 20 sati

Ulaznice

35 kuna – jedan dan
90 kuna – za sva 3 dana

Kontakti:
Ako želite unajmiti izložbeni prostor ili sudjelovati na konvenciji molimo javite se na: croatiantattooconvention@yahoo.com.

Facebook

Komentari