Crveni ruž – kako ga pravilno nanijeti

Piše
Lorena Sikavica

Apr 10, 2015

Crveni ruž za usne apsolutni je klasik i must have za svaku ženu bez obzira na njezine godine ili osobni stil. Sjajan je izbor jer može učiniti da izgledate elegantno i glamurozno u svakoj prilici, a s obzirom na to da postoji u bezbroj nijansi, dobro pristaje svima. Ipak, jedina mana crvenog ruža je što ne podnosi greške i vrlo je zahtjevan za nanošenje. Ako želite izbjeći katastrofu, pridržavajte se ovih jednostavnih pravila.

1. Kako se crveni ruž ne bi razlio van granica usana, na rubove usana nanesite sloj korektora. Potom iscrtajte rub usana olovkom za usne. Vodite računa da o tome da izaberete olovku koja je u nijansi ruža ili u prirodnoj nijansi vaših usana. Potom četkicom nanesite i ruž.

2. Često crveni ruž može biti uzrok prave beauty katastrofe – kada se preslika na zube. Da biste to izbjegli, nakon što nanesete ruž, stavite prst između usana, lagano ih skupite pa izvucite prst. Na taj način ćete skinuti višak ruža, a nećete pokvariti make-up.

3. Za dnevne varijante, kada je svjetlost jača, izaberite svjetlije i prirodnije nijanse, a za večernje izlaske bolji izbor su intenzivnije nijanse koje će dodatno istaknuti usne. Ako nemate punije usne, izbjegavajte tamnocrvene nijanse jer ih one mogu vizualno smanjiti.

4.  Crveni ruž sjajno pristaje uz naglašene oči pa ga možete kombinirati i sa smokey eyes make-upom, ali isključivo za večernje izlaske ili svečane prilike.

CrveniRuzSavjetiKakoGaPravilnoNanijeti1

Komentari