Dan dobrodošlice za strane studente u zimskom semestru

Piše
Petra Haleš

Sep 26, 2018

Ured za međunarodnu suradnju Sveučilišta u Zagrebu poziva vas na Dan dobrodošlice / Welcome day za strane studente na razmjeni koji će na Sveučilištu u Zagrebu boraviti u zimskom semestru akademske godine 2018./2019. 

Dan dobrodošlice održat će se u petak 28. rujna 2018. na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu (Trg Johna F. Kennedyja 6, 10000 Zagreb) od 14 sati do 16 sati.

Druženje će početi pozdravnim govorom rektorovoga predstavnika i nastaviti s prezentacijom o Sveučilištu u Zagrebu koju će održati Ured za međunarodnu suradnju. Erasmus Student Network (ESN) predstavit će zainteresiranim studentima što znači živjeti i studirati u Zagrebu te prikazati aktivnosti koje će organizirati tijekom semestra kao što su izleti, zajednička druženja i sl.

Ured za međunarodnu suradnju i ESN također organiziraju Tjedan dobrodošlice od 24. do 30. rujna za dolazne strane studente s aktivnostima kao što su razgled grada, koncert orgulja u Crkvi Sv. Marka, predavanja na temu hrvatske kulture i baštine, obrazovnog sustava, religijske baštine, akulturacijski proces i jednodnevni izlet na Plitvička jezera i sl.

Svi studenti koji će sudjelovati primit će dar dobrodošlice.

Izvor: unizg.hr

Komentari