Dan doktorata na Veterinarskom fakultetu

Piše
Petra Haleš

Oct 07, 2019

Veterinarski fakultet Sveučilišta u Zagrebu organizira drugi Dan doktorata koji će se održati u petak 11. listopada 2019. godine s početkom u 9 sati (Ulica Vjekoslava Heinzela 55).

Dan doktorata je festival znanosti svakoga doktorskog studija i kroz ovo će se događanje predstaviti obranjeni doktorski radovi odabrani iz svih grana veterinarske medicine.

Veterinarski fakultet Sveučilišta u Zagrebu ove godine obilježava 100 godina postojanja, čime se ubraja u pet najstarijih sastavnica Sveučilišta. Tijekom svih tih godina Fakultet i veterinarska profesija pokazali su i opravdali svoju društvenu važnost u službi zaštite zdravlja, što je i slogan ovogodišnje proslave.

Danas je Veterinarski fakultet Sveučilišta u Zagrebu europski prepoznata, vrhunska obrazovna institucija priznate kvalitete, vodeća u ovom dijelu Europe, što dokazuje i studijem veterinarske medicine na engleskom jeziku.

Za ovu važnu obljetnicu djelatnici Fakulteta, studenti, ali alumni, planiraju brojna događanja kojima će obilježiti prvih stotinu godina.

Komentari