Dan ekipe s Cvjetnog

Piše
Petra Haleš

svibnja 19, 2019

Domski odbora studentskog doma “Cvjetno naselje” ove godine po prvi puta organizira event pod nazivom “Dan ekipe s Cvjetnog”.

25. svibnja u SD “Cvjetno naselje” po prvi put se organizira event “Dan ekipe s Cvjetnog” s ciljem povezivanja stanara ovog studentskog doma, ali i svih gostiju koji nam se odluče pridružiti.

Događaj će započeti u prijepodnevnim satima i trajati cijeli dan, a sastojat će se od turnira u stolnom nogometu, stolnom tenisu, turnira u beli i trešeti, biljara i sportskih aktivnosti (mali nogomet, košarka, funkcionalni trening) u kojima će stanovnici doma moći sudjelovati.

1

Zbog raznolike ponude igara svi će moći pronaći nešto za sebe te sa svojim parom ili ekipom aktivno sudjelovati u Danu ekipe s Cvjetnog. Cjelodnevno druženje zaokružit će se Pub Quizom i after-partyjem u Feraxu, kafiću preko puta doma.

Ovaj događaj su vrijednim nagradama podržali brojni partneri: Podravka, Kraš, Pauza.hr, Red Bull, Palačinkarnica Milky, Submarine Burger, RnB Food, “Čitaj knjigu” i Feragosto Jam. Zahvaljujući navedenim partnerima, pobjednicima natjecanja će biti dodijeljene vrijedne nagrade.

Osim navedenih natjecanja posjetitelji će se moći zabaviti i u dvorištu doma uz “Soap box” utrku koju će prirediti Red Bull te razne igre u organizaciji Pauza. hr.

Događaj će imati i humanitarnu komponentu – stanari doma će u kuhinjama svojih paviljona ispeći palačinke koje će biti poslužene na eventu u zamjenu za dobrovoljne donacije koje će se u cijelosti proslijediti odabranoj udruzi.

Više o eventu možete pronaći ovdje.

Komentari