Digitalno izdanje Praznika na Bernaysu

Piše
Petra Haleš

Apr 22, 2020

Edward Bernays University College iz Zagreba odlučio je svoje Praznike na Bernaysu po prvi puta napraviti u digitalnom izdanju.

Inače, na Praznicima je moguće osvojiti školarinu za studij po izboru. Ovogodišnje izdanje održava se 25. i 26. travnja na web stranici Bernaysa, a prijave za sudjelovanje su još uvijek otvorene.

U Praznicima na Bernaysu mogu sudjelovati maturanti i studenti preddiplomskih studija, a sudjelovanje je potpuno besplatno. Program TOTALNO DRUGAČIJIH Praznika donosi različite aktivnosti. Od vlogova i webinara o vezi između turizma i PR-a do interaktivnih kvizova, osmišljavanja kreativnih rješenja u turizmu i komunikacijama i odgovaranja na pitanja otvorenog tipa.

Zanimljivo je da će u programu sudjelovati i poznate osobe – Doris Pinčić Rogoznica, Renata Sopek, Kristijan Iličić, Andrea Trgovčević i Ashley Colburn. Sudjelovanjem u online aktivnostima Praznika prikupljaju se bodovi i na taj način konkurira za osvajanje glavnih nagrada – dvije školarine za studij komunikacija ili turizma.

„Za Praznike na Bernaysu sam saznao na društvenim mrežama i odlučio se prijaviti. Prošle godine nam je bilo super, upoznao sam zanimljive ljude i naučio nešto novo. Ovoga puta imamo Praznike u totalno drugačijem izdanju, ali jednako zabavne. Zato pozivam sve da se prijave i vidimo se dogodine na Bernaysu.“, poručuje Krešimir Pavličić, sudionik prošlogodišnjih PRaznika i student preddiplomskog studija komunikacija.

Kako sudjelovati?

Prijave za Praznike na Bernaysu traju do 25. travnja, a za sudjelovanje je potrebno ispuniti kratki obrazac na ovom linku.

Sudjelovanjem u online aktivnostima prikupljaju se bodovi koji se u konačnici zbrajaju. Sudionici s najvećim brojem ostvarenih bodova konkuriraju za dvije glavne nagrade – 2 x jednogodišnja školarina za studij turizma ili komunikacija na Edward Bernays University Collegeu. S Praznika na Bernaysu nitko ne ide praznih ruku jer je za sudionike svih predavanja i radionica osiguran popust od 2 500 kuna na školarinu.

Svi koji žele nakratko predahnuti od učenja za državnu maturu ili proljetne kolokvije, mogu to napraviti ovoga vikenda i usput osvojiti školarinu za studij.

Komentari