Dijelimo dvije ulaznice za novo izdanje Good Vibrationsa

Piše
Petra Haleš

Feb 19, 2019

Bendovi Woodpecker i Sunnata će u četvrtak, 28. veljače u Močvari isporučiti ogromnu dozu stonera, psihodelije i žestokog rifovlja.

Weedpecker

Weedpecker je poljski psychodelic stoner bend nastao 2012. u Varšavi s velikim utjecajem narkotika u svom izričaju. Do sada su izdali tri albuma maštovitih naziva “I”, “II” I “III”. Njihov zvuk podsjeća na ranije radove Tame Impale ili bendove kao što su Pond i Morgan Delt. Koncerti ovog benda mogu odvesti publiku u neke potpuno nove sfere pa valja biti na oprezu. Članovi benda su Wyro – vokal, gitara, Bartek – vokal, gitara,Karol – bas i Piotrek – bubnjevi.

Sunnata

Sunnata (praznina na sanskrtu) je poljski “ritual heavy” bend nastao 2014. u Varšavi. Te godine su izdali svoj debi album “Climbing the Colossus”, dvije godine kasnije izbacili su “Zoryju”, dok je njihov treći album “Outlands” izašao prije nekoliko mjeseci. Njihov zvuk je kombinacija Toola, Alice in Chainsa & YOB-a, a momci se mogu pohvaliti da su svirali s Mastodonom, Uncle Acidom, Kylesom i brojnim drugim velikanima. Predvodi ih simpatični Szymon Ewertowski koji se do sada zagrebačkoj publici predstavio kao službeni vozač Stoned Jesusa na njihovom prvom nastupu na Good Vibrationsu. Članovi benda su: Szymon Ewertowski – gitara, vocal, Adrian Gadomski – gitara, vocal, Michal Dobrzanski – bas, guitar, Robert Ruszczyk – bubnjevi, perkusije.

Ulaznice

Cijena ulaznice u pretprodaji je 45 kuna i mogu se kupiti u Dirty Old Shopu, na dan će koštati 60 kuna.

Dijelimo dvije ulaznice za novo izdanje Good Vibrationsa 28. veljače. Javite se na e-mail: urednistvo@x-ica.com. Pobjednike ćemo javiti do ponedjeljka, 25. veljače u 17 sati.

Facebook event: https://www.facebook.com/events/327440001175850/

Komentari