Dijelimo ulaznice za koncert Nene Belana i Fiumensa

Piše
Lorena Sikavica

svibnja 09, 2018

Neno Belan vas, po prvi puta u karijeri, poziva u čaroliju ljetne noći na veliki open air koncert na zagrebačkoj Šalati 9. lipnja.

Nakon niza uspješnih, rasprodanih koncerata koje su Belan i Fiumensi godinama priređivali povodom Valentinova, ove godine pripremaju novu koncertnu poslasticu!

Naime, Neno Belan & Fiumens svoj tradicionalni koncert sele u novi termin, na jednu od najljepših open air pozornica i najavljuju veliki koncert kojim će nas povesti u susret novom, čudesnom ljetu i  u Zagreb ponovno donijeti opojne mirise i zvukove Mediterana.

Uz pregršt nezaboravnih i vječnih pjesama kao što su “Pričaj mi o ljubavi”, “Ostani uz mene”, “Vino noći”, “Rijeka snova”, “Stojim na kantunu”, “Dotakni me usnama”, “Sunny day”, kao i mnogih drugih, Neno Belan osvojit će vas i novijim singlovima poput pjesme “Zvijezda moga sna”, koja je već osvojila vrhove top-ljestvica i publiku.

U suradnji s Dallas Recordsom dijelimo registriranim članovima portala 20 ulaznica za koncert Nene Belana i Fiumensa. Pošalji svoje ime i prezime te broj članske iskaznice (x-ice) na mail xicapoklon@gmail.com. Dobitnike ćemo objaviti do petka, 8. lipnja u 15 sati. 

*

Osim toga Dallas Records i  Eventim su pripremili posebne cijene ulaznica za sve registrirane članove portala x-ica.com.

Parter – 80 kn (redovna cijena – 120 kn)

Tribine – 95 kn (redovna cijena 135 kn)

Kako do jeftinijih ulaznica?

Ako ulaznice kupujete online, na web stranici eventim.hr pronađite događaj na koji imate popust i u rubrici promo kod upišite vaš broj članske iskaznice (šesteroznamenkasti broj na poleđini iskaznice). Time ostvarujete trenutni popust. Ukoliko ulaznice kupujete na prodajnim mjestima dovoljno je da pokažete svoju člansku iskaznicu portala.

Prodajna mjesta:

  • Rockmark – Berislavićeva 13, Zagreb
  • Dirty Old Shop – Tratinska 18, Zagreb
  • Dallas Music Shop Rijeka – Splitska 2A
  • Dallas Records – Paromlinska 49/1, Zagreb
  • Prodajna mjesta Eventima

Napomena!

Petrol benzinske postaje i Tisak kiosci nemaju mogućnost davanja popusta registriranim članovima portala!

Sve o koncertu pratite na Facebook eventu

Komentari