Dijelimo ulaznice za koncert Psihomodo Popa na Šalati

Piše
Lorena Sikavica

svibnja 09, 2018

Psihomodo Pop, rock bend kojeg su svi oduvijek nazivali hrvatskim Stonesima, ove godine obilježava 30 godina od objavljivanja prvijenca ‘Godina zmaja’ i 35 godina na glazbenoj sceni.

Upravo su te obljetnice povod velikom zagrebačkom koncertu kojeg će održati 2. lipnja na Šalati.

Iako iza sebe imaju respektabilni niz hitova i albuma, upravo su koncerti mjesto gdje se bend najbolje snalazi i gdje publika svaki put može svjedočiti fenomenalnoj energiji njihove live izvedbe, s kojom se malo tko može mjeriti.

Veliki zagrebački koncert prigoda je da Psihomodo pred svojom publikom (koja će ispuniti čitavu Šalatu) ne samo potvrdi sve navedeno, već i sam sebi podigne ljestvicu live nastupa. Bit će to velika spektakularna fešta rock’n’rolla uz veliki Psihomodo i njihove goste, o kojoj će se pričati i za koju će se tražiti ulaznica više.

U suradnji s Dallas Recordsom dijelimo registriranim članovima portala 20 ulaznica za koncert Psihomodo Popa. Pošalji svoje ime i prezime te broj članske iskaznice (x-ice) na mail xicapoklon@gmail.com. Dobitnike ćemo objaviti do petka, 1. lipnja u 15 sati. 

*

Osim toga Dallas Records i  Eventim su pripremili posebne cijene ulaznica za sve registrirane članove portala x-ica.com.

Parter – 80 kn (redovna cijena – 120 kn)

Tribine – 95 kn (redovna cijena 135 kn)

Kako do jeftinijih ulaznica?

Ako ulaznice kupujete online, na web stranici eventim.hr pronađite događaj na koji imate popust i u rubrici promo kod upišite vaš broj članske iskaznice (šesteroznamenkasti broj na poleđini iskaznice). Time ostvarujete trenutni popust. Ukoliko ulaznice kupujete na prodajnim mjestima dovoljno je da pokažete svoju člansku iskaznicu portala.

Prodajna mjesta:

  • Rockmark – Berislavićeva 13, Zagreb
  • Dirty Old Shop – Tratinska 18, Zagreb
  • Dallas Music Shop Rijeka – Splitska 2A
  • Dallas Records – Paromlinska 49/1, Zagreb
  • Prodajna mjesta Eventima

Napomena!

Petrol benzinske postaje i Tisak kiosci nemaju mogućnost davanja popusta registriranim članovima portala!

Sve o koncertu pratite na Facebook eventu.

Komentari