Dođi na najbolju G • točku u gradu!

Piše
Ana Leko

Nov 29, 2016

Nakon odličnog prvog izdanja G • točke u GDK Gavella priprema se i druga večer novog kulturnog projekta u srcu Zagreba. Uz Irenu Jukić Pranjić, Edu Popovića, Darka Rundeka i druge goste doživite odličnu kulturnu zabavu.

U četvrtak, 1. prosinca, od 21 sat u foajeu kazališta Gavella biti će imena koja nije potrebno posebno najavljivati, s obzirom da su svojim dugogodišnjim radom postali vodeća imena hrvatske i svjetske kulturne scene – jedna od najaktivnijih hrvatskih stripašica i animatorica Irena Jukić Pranjić, klasik hrvatske proze Edo Popović i jedan od najuspješnijih domaćih muzičara, Darko Rundek.
Program vodi novinar, urednik, ilustrator i dizajner Vladimir Šagadin, a za muzička intermezza zadužen je kućni bend Porto Morto.

Projekt G • točka: Grad u Gavelli zamišljen je kao platforma unutar koje će se u mjesečnom ritmu stvarati nove, zajedničke, inovativne i hibridne umjetničke forme. Spojem live acta, talk showa, razgovora s gostima, čitanjima književnosti uživo te projekcijama različitih vizualnih umjetnosti, pružamo mogućnost drugačijeg doživljaja kako umjetničkog djela tako i njegova autora ili autorice.

Ulaz na G • točku je slobodan, a nakon službenog dijela programa, večer će se nastaviti s DJ Snihom.
Projekt organiziraju Festival europske kratke priče i Centar za kreativno pisanje u suradnji s kazalištem Gavella.

GDK Gavella – prijatelj studenata

Komentari