Dolazak novih članova u Centar za razvoj mladih

Piše
Petra Haleš

Nov 06, 2019

Ovogodišnje regrutacije Centra za razvoj mladih opet su otvorile vrata novim volonterima.

Upravo ambiciozni studenti i mladi željni stjecanja praktičnih iskustva i znanja iz poslovnog svijeta  prepoznali su Centar za razvoj mladih kao priliku za profesionalni, ali i osobni razvoj te kao kvalitetnu pripremu za rad na tržištu. Od osnutka udruge njome je prošlo preko 500 volontera koji su u suradnji s kolegama, ali i s onima s malo više iskustva, radom, ali i druženjima sakupili brojna vrijedna znanja iz područja medija ističući volontiranje kao bitan korak ka profesionalnom usavršavanju. Važno je napomenuti da su ovakve mogućnosti dostupne svima jer CERM svojim djelovanjem pokriva sve studentske gradove, što doprinosi raznolikosti njegovih projekata i sadržaja.

Posljednjim regrutacijama  CERM je primio 26 volontera, a udruga broji gotovo 100 aktivnih volontera iz svih dijelova Hrvatske.

Zainteresirani su se  prijavljivali za jedan od volonterskih programa u sklopu 5 odjela kroz koji djeluje 9 timova (novinarski tim, lektorski tim, community menagement, odjel za ljudske resurse, tim za odnose s javnošću, multimedija i dizajn, web-administracija, tim za društvenu suradnju te tim za marketing).

Centar za razvoj mladih je udruga osnovana 2012., nastala kao odgovor na sve izraženiju potrebu mladih i studenata da se opskrbe pravodobnom i kvalitetnom informacijom, a temljem zamisli o osnivanju središnjeg studentskog portala Studentski.hr koji se pokazao kao bitna platforma za društvo u cjelini. Udruga je od svog osnutka provela desetak projekata od kojih svakako treba spomenuti Maraton karijera, Dan knjige i natjecanje Pokretač.

Komentari