Dr. Bruce Lipton u Zagrebu

Piše
Petra Haleš

Jul 17, 2019

Dr. Bruce Lipton je američki molekularni biolog koji je postao planetarno poznat 2006. godine kada je njegova knjiga, u kojoj je elaborirao teze da su ljudi uglavnom nesvjesni svojih temeljnih predodžbi i uvjerenja o snazi uma i duha u našem životu, proglašena najboljom znanstvenom knjigom godine.

Riječ je o novom pogledu na biologiju čovjeka koji naše tijelo ne smatra kao puki mehanički uređaj, već ukazuje na ulogu uma i duha koji su u stanju prepoznati promjenu naše percepcije ili uvjerenja onoga trenutka kada svojim stanicama počnemo slati potpuno drugačije poruke koje s vremenom uzrokuju reprogramiranje njihovog djelovanja.

U novoj je molekularnoj biologiji ta promjena percepcije našeg uma od ključnog značaja za velika postignuća u našim životima.

Veliko je zadovoljstvo spoznaja da trenutno svjedočimo znanstvenoj renesansi u kojoj kvantna fizika, u kombinaciji s “novom” biologijom, stvara radikalnu revoluciju koja mijenja pogled na naš život otkrivajući da naše misli, ponašanje i uvjerenja kontroliraju našu genetiku, te oblikuju opće stanje našeg tijela kao i naše mjesto u svijetu.

Snaga koja pokreće ovu planetarnu evoluciju je nova znanost pod imenom EPIGENETIKA koja dokazuje da smo doista duhovna, odnosno energetska bića koja nastanjuju fizička tijela.

Ovo je zasigurno samo jedna u nizu intrigantnih znanstvenih teza o kojima će Dr. Lipton 21. i 22. rujna 2019. godine tijekom svoga dvodnevnog seminara u Studentskom Centru u Zagrebu govoriti pred svojim mnogobrojnim sljedbenicima iz Hrvatske i svijeta.

Danas već postoje različiti modaliteti nove energetske psihologije koja omogućavaju da brzo i temeljito reprogramiramo naša ograničavajuća podsvjesna uvjerenja koja potom našoj staničnoj zajednici, to jest našem tijelu, šalju skup poruka drugačije kvalitete.

Poznavanje tih modaliteta predstavljaju ključ za osobni razvoj i fizičko zdravlje, što govori u prilog postavci da živimo u svijetu svjesnog izbora, a ne genetskog determinizma.

U Zagrebu će praktična metoda ove spoznaje biti obuhvaćena programom koji će učesnike seminara educirati i poticati da preuzmu kontrolu nad svojim životom na način da se iz pasivne žrtve razviju u odgovorne ko-kreatore boljeg svijeta.

Ovaj će seminar dokazano inspirirati sve prisutne, angažirati im um i poticati njihovu kreativnost na djelovanje.

Svi oni koji su primjenili ovo novo znanje shvatili su enormni potencijal uma koji je u stanju učiniti veliku transformaciju u životu svakoga od nas!

Ukratko, postali su vladari svojih sudbina umjesto žrtve svojih programa!

Komentari