Druga postaja Maratona karijera

Piše
Petra Haleš

Mar 11, 2019

U Zagrebu 13. ožujka u 14 sati na Fakultetu strojarstva i brodogradnje održat će se druga ovogodišnja postaja Maratona karijera, projekta udruge Studentski informativni kutak.

Budući da ovaj projekt na matične fakultete vraća stručnjake koji su ostvarili zapažen uspjeh u području svojega djelovanja, predavanje će održati Miroslav Zrnčević, test-vozač Rimac automobila.

Zrnčević je ostvario studentske snove i voli svoj posao na kojemu mu vjerojatno zavidi većina muške populacije. Još kao student bio je zainteresiran za auto-moto sport, a jedan je i od osnivača FSB Racing Teama koji je potaknuo i ostale studente da se bave tim područjem.

Miroslav će studentima ispričati svoju priču koja polazi od studentske ideje do uspješne karijere te će ih tako inspirirati i motivirati za buduće pothvate, a oni će iz prve ruke moći dobiti korisne informacije i odgovore na pitanja. Osim zanimljivog predavanja, studente očekuje i nagradna igra u kojoj mogu osvojiti online tečaj.

Ovogodišnji Maraton karijera započeo je 4. ožujka na Fakultetu političkih znanosti gdje je gostovao karizmatični NewsBar dvojac – Domagoj Zovak i Borna Sor. Njihovo predavanje naišlo je na velik odaziv te je održano pred dvoranom punom zainteresiranih studenata, a o tome svjedoči i izjava voditeljice projekta Antonije Podobnik:

“Jako smo zadovoljni prvom postajom i time otvorenjem Maratona karijera. Osim što smo mogli čuti vrlo zanimljivo predavanje jednog od najpopularnijih dvojaca u Hrvatskoj, odličan odaziv pokazao je i da su studenti voljni učiti i ostvarivati sebe i svoje ambicije.”

Komentari